Μπέττυ Μαγγίρα: Δείτε τι έφτιαξε η κόρη της - Δεν είναι ζωγραφιά

Η μαμά της το μοιράστηκε μαζί μας στο Instagram.

Μπέττυ Μαγγίρα: Δείτε τι έφτιαξε η κόρη της - Δεν είναι ζωγραφιά

Για την ταλαντούχα και όμορφη Μπέττυ Μαγγίρα η δημοσιότητα είναι κομμάτι της δουλειάς της.

Ωστόσο, έχει καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια, να διαφυλάξει την προσωπική της ζωή, και δη την οικογενειακή.

Και μπορεί με τον σύζυγό της Δημήτρη Μάζη, να κοσμούν κατά καιρούς τα εξώφυλλα των περιοδικών, ωστόσο, αποφεύγουν και οι δυο τους να δημοσιεύουν στα social media κοινές τους φωτογραφίες, πόσο μάλλον με τις κόρες τους.

Πραγματικά είναι ελάχιστες οι φορές που η Μπέττυ Μαγγίρα έχει αναρτήσει στιγμιότυπα με την Αντριάνα και την Καλλινίκη. Γι΄αυτό και όταν συμβαίνει είναι πάντα μια ευχάριστη έκπληξη.

Τις προάλλες λοιπόν η γνωστή show woman έστειλε στους followers της μια γλυκιά καλημέρα ποστάροντας αυτή τη βάφλα , το γιαούρτι, με τις φράουλες και το μέλι.
«Από τα χεράκια της κόρης μου», έγραψε με καμάρι.

maggira1

Στο παρελθόν είχε δημοσιεύσει τα cupcakes που είχε φτιάξει η Αντριάνα και μάλιστα ήταν το πρώτο της γλυκό.

maggira

Η καθημερινότητά της με τα παιδιά

Η Μπέτυ Μαγγίρα, όπως καταλάβατε, έχει επιλέξει να κρατά όσο μπορεί μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την Αντριάνα και την Καλλινίκη.
Σε συνεντεύξεις της έχει πει ότι ακόμα και στις περιόδους που τρέχει και δεν φτάνει, πάντα βρίσκει χρόνο για τα παιδιά της. Της αρέσει να ξυπνάνε μαζί τα Σαββατοκύριακα και να πηγαίνουν βόλτες στην Αθήνα ή εκτός αν υπάρχει η δυνατότητα.

Στη gallery που ακολουθεί θα δείτε μερικές από τις λιγοστές φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η ηθοποιός με τις κόρες της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved