Σκίτσα δείχνουν πώς μια μαμά κρίνεται πιο αυστηρά από τον μπαμπά

Viral σκίτσα δείχνουν πώς αδικείται μια μητέρα καθημερινά σε σχέση με τον πατέρα, όταν κάνουν ακριβώς τα ίδια πράγματα.

Σκίτσα δείχνουν πώς μια μαμά κρίνεται πιο αυστηρά από τον μπαμπά
Photo by momlife_comics on Instagram

Σηκώστε το χέρι αν βρεθήκατε ποτέ στην θέση αυτή. Να κάνει κάτι ο μπαμπάς για το παιδί και να χειροκροτείται και να κάνει ακριβώς το ίδιο μια μαμά και να κρίνεται.

Δυστυχώς αυτό γίνεται πολλές φορές και σε πολλές περιπτώσεις και αυτό θέλησε να δείξει μέσα από τα σκίτσα της η καλλιτέχνης.

Η Mary Catherine Starr είναι σκιτσογράφος, δασκάλα yoga και μαμά δύο υπέροχων παιδιών και είναι επίσης εκείνη η γυναίκα που κρύβεται πίσω από τον λογαριασμό @momlife_comics στο Instagram.

Πρόσφατα δημοσίευσε μια σειρά από υπέροχα σκίτσα δείχνοντας το πόσο διαφορετικά κρίνει η κοινωνία τις μαμάδες και τους μπαμπάδες, όταν κάνουν τα ίδια πράγματα.

Το πρώτο; Δείπνο fast food

skitsa goneis mpampades kai mamades 1

Υπάρχει τόση ενοχή και ντροπή που σχετίζεται με το έτοιμο φαγητό. Μερικές φορές μια μαμά δεν έχει όρεξη να μαγειρέψει και μερικές φορές τα παιδιά δεν έχουν όρεξη να φάνε τίποτε άλλο πέρα από μια μερίδα κοτομπουκιές. Κι όμως, σε αυτή την περίπτωση κάποιος θα πει ότι μια μαμά βαριέται να μαγειρέψει, σε αντίθεση με τον μπαμπά που αν αγοράσει έτοιμο φαγητό, θα πάρει το βραβείο του πιο αστείου και διασκεδαστικού μπαμπά του κόσμου.

Η ίδια αντιμετώπιση όμως υπάρχει και σε πολλά άλλα θέματα. Η ίδια σχολιάζει συνοδεύοντας τα σκίτσα της:

"Ο μπαμπάς πηγαίνει το παιδί του στον παιδίατρο; Τι τέλειο! Πόσο βοηθά τη γυναίκα του αυτός ο μπαμπάς... Η μαμά πάει το παιδί της στον παιδίατρο; Φυσικά... Είναι η δουλειά της (άσχετα αν είναι εργαζόμενη ή όχι)".

Δείτε τα σκίτσα της παρακάτω. Σίγουρα όλα θα σας θυμίσουν κάτι.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved