Τα σκίτσα της κουρασμένης μαμάς (εικόνες)

Με όλα ταυτιζόμαστε. Εσείς;

Τα σκίτσα της κουρασμένης μαμάς (εικόνες)

Αυτή η μαμά σχεδιάζει σκίτσα για όλες τις κουρασμένες μαμάδες. Νέες και παλιές. Με μωρά, μικρά ή μεγαλύτερα παιδιά.

Τα σκίτσα της Jamina Bone, δείχνουν πώς είναι μια κουρασμένη μαμά.

Η Jamina ήταν πάντα καλή με τα παιδιά. Της άρεσε τόσο πολύ η φύλαξη παιδιών και το babysitting, που αποφάσισε να πάρει πτυχίο ειδικής αγωγής για να συνεχίσει να εργάζεται με παιδιά. Όταν απέκτησε το πρώτο της μωρό, μπήκε στη μητρότητα και άρχισε να την ανακαλύπτει από μια άλλη πλευρά.

Αφότου γέννησε τη δεύτερη κόρη της, η κούραση άρχισε να της χτυπά την πόρτα και τις περισσότερες φορές, ένιωθε περισσότερο απελπισμένη παρά ευτυχισμένη.

Έξι εβδομάδες μετά τον τοκετό, ένιωθε «εξαντλημένη και ευερέθιστη» και φώναζε «από την οργή», αυτός ήταν και ο λόγος που την έκανε να στραφεί και να μιλήσει στη μαία της. Η μαία της είπε ότι μπορεί να έχει επιλόχεια κατάθλιψη (PPD) και της συνέστησε να ζητήσει περαιτέρω βοήθεια. Η Bone δεν το έκανε και τα πράγματα έγιναν χειρότερα. Μήνες αργότερα, η νέα μαμά άρχισε να κάνει άσχημες σκέψεις.

Η ζωγραφική την βοήθησε να βγει από την κατάθλιψη και να βρει ξανά τον εαυτό της. Μέσα από μια σειρά σκίτσων θέλησε να βοηθήσει και άλλες μαμάδες, δείχνοντάς τους ότι δεν είναι μόνες.

Δείτε μερικά από αυτά στη gallery παρακάτω.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved