Όλγα Φαρμάκη: Το παιδικό δωμάτιο της κόρης της είναι βγαλμένο από παραμύθι

Κυριαρχούν τα παστέλ χρώματα και τα boho διακοσμητικά.

Όλγα Φαρμάκη: Το παιδικό δωμάτιο της κόρης της είναι βγαλμένο από παραμύθι

Η Όλγα Φαρμάκη και ο σύντροφός της, Σταύρος Μαντόπουλος, έγιναν γονείς τον περασμένο Ιανουάριο. Αν και ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η νέα μαμά με το μωρό της στο Instagram είναι ελάχιστες. Μάλιστα, η πιο πρόσφατη ήταν πριν από ενάμιση μήνα, ανήμερα των γενεθλίων της.

olga farmaki paidiko dwmatio koris 2

Η Όλγα Φαρμάκη διατηρεί ένα χαμηλό προφίλ σε ό,τι αφορά την προσωπική της ζωή και οι περισσότερες δημοσιεύσεις της αφορούν τη δουλειά της και τα ταξίδια. Η ίδια, ως λάτρης της μόδας, έχει εξαιρετική αισθητική, δίνει προσοχή στις λεπτομέρειες κάτι το οποίο δεν θα μπορούσε να μην παίξει το ρόλο του και στη διακόσμηση του δικού της σπιτιού.

Η διάσημη μαμά και οικογένειά της μετακόμισαν πρόσφατα, όπως αποκάλυψε σε χθεσινή ανάρτησή της,στην οποία και μας έδειξε το παιδικό δωμάτιο της κόρης της. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και οι δέκα φωτογραφίες που δημοσίευσε το αποδεικνύουν.

Τα χρώματα που κυριαρχούν είναι τα παστέλ ροζ και σομόν και τις εντυπώσεις κλέβει η ιδιαίτερη ταπετσαρία με το παστέλ ουράνιο τόξο. Η κούνια έχει σκούρο πράσινο χρώμα και τα διάφορα διακοσμητικά δίνουν μία boho πινελιά στο τελικό αποτέλεσμα.

olga farmaki paidiko dwmatio koris 11

Το δωμάτιο της μικρής Μαριέττας βρίσκεται στην σοφίτα του σπιτιού και έχει φεγγίτη και ξύλινη οροφή.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Όλγα Φαρμάκη στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved