Μαρίνα Ασλάνογλου: Ο γιος της έχει μεγαλώσει και της μοιάζει πολύ (εικόνες)

Μία selfie με τον τεσσάρων ετών γιο της δημοσίευσε η ηθοποιός. 

Μαρίνα Ασλάνογλου: Ο γιος της έχει μεγαλώσει και της μοιάζει πολύ (εικόνες)

Η Μαρίνα Ασλάνογλου ανήκει στους ηθοποιπούς που διατηρούν ένα χαμηλό σε ό,τι αφορά την προσωπική τους ζωή. Είναι παντεμένη με τον Δημήτρη Πέππα και τον Μάρτιο του 2018 ήρθε στον κόσμο ο γιος τους, Κωνσταντίνος.

H απόκτηση ενός παιδιού ήταν ένα όνειρο που είχαν και οι δύο και πραγματοποιήθηκε μετά από πολλές προσπάθειες και δυσκολίες, όπως έχει δηλώσει η ηθοποιός σε παλαιότερες συνεντέυξεις της. Τη γέννηση του γιου της προηγήθηκαν μία αποβολή, δύο αποτυχημένες εξωσωματικές και μία δύσκολη εγκυμοσύνη.

«Η αλήθεια είναι πως είχα πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη. Με διάφορα προβλήματα, από θρομβοφιλΐα με αντιπηκτικές ενέσεις, από διαβήτη κύησης που έκανα τρεις ενέσεις ινσουλίνης την ημέρα και δεν μπορούσα να φάω τίποτα, από αντιβίωση που έπρεπε να πάρω λόγω σταφυλόκοκ­κου κ.ο.κ. Ώσπου στον πέμπτο μήνα έπαθα αποκόλληση και έμεινα για δυο μήνες ακίνητη στο κρεβάτι. Αλλά να σου πω κάτι; Δεν υπήρχε μέρα που να μην είμαι αισιόδοξη και χαρούμενη για το πλάσμα που μεγάλωνε μέσα μου» είπε η ηθοποιός σε συνέντευξή της στο περιοδικό People.

Τον περασμένο Δεκέμβρη η Μαρίνα Ασλάνογλου μίλησε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη μητρότητα και στον γιο της, ο οποίος σε λίγους μήνες θα γιορτάσει τα τέταρτα γενέθλιά του.

«Πιστεύω είμαι μία καλή μαμά. Προσπαθώ να ακούω, να καταλαβαίνω και να συμπεριφέρομαι στον Κωνσταντίνο σαν να είναι ενήλικας. Θέλω να μάθει να σκέφτεται, να είναι σωστός. Επειδή είναι αγόρι, θέλω να μάθει να σέβεται γιατί θα γίνει άντρας» δήλωσε.

marina aslanoglou gios 1

Η ηθοποιός είναι ενεργή στα social media και συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες με τον μικρό Κωνσταντίνο. Σε όλες φροντίζει να καλύπτει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του με εξαίρεση τη φωτογραφία που ανήρτησε σε Instagram Story χθες.

Οι δυο τους ποζάρουν στον φακό φορώντας μάσκα, ωστόσο είναι εμφανές ότι στα μάτια και το βλέμμα μοιάζουν πολύ.

Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε η ηθοποιός στο Instagram στην gallery που ακολουθεί μαζί με ακόμα περισσότερες φωτογραφίες που έχει αναρτήσει με τον γιο της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved