Μαρίνα Ασλάνογλου: Ο γιος της είχε γενέθλια - Θα πάθετε πλάκα με την τούρτα

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η ηθοποιός ανήμερα των γενεθλίων του γιου της.

Μαρίνα Ασλάνογλου: Ο γιος της είχε γενέθλια - Θα πάθετε πλάκα με την τούρτα

Ο γιος της Μαρίνα Ασλάνογλου και του Δημήτρη Πέππα είχε γενέθλια. Ο μικρός μικρός Κωνσταντίνος έγινε τριών ετών πριν από δύο ημέρες γιόρτασαν τα γενέθλιά του οικογενειακά στο σπίτι.

Η ηθοποιός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μία οικογενειακή φωτογραφία με τους τρεις τους και όπως ήταν αναμενόμενο, τα likes και οι ευχές έπεσαν βροχή.

marina aslanoglou

Αυτό που ξεχώρισε ωστόσο, ήταν η τούρτα του εορτάζοντα: διώροφη, με μπλέ χρώματα, εμπνευσμένη εμπνευσμένη από το Τζουράσικ Παρκ και έναν μεγάλο δεινόσαυρο να κοσμεί το πάνω μέρος. Πολλά παιδιά, πόσο μάλλον αγόρια, έχουν αδυναμία στου δεινόσαυρους σε αυτήν την ηλικία και σίγουρα το μικρό αγόρι θα κατενθουσιάστηκε με την τούρτα του.

marina aslanoglou

Για το ζευγάρι, η δημιουργία οικογένειας ήταν ένα όνειρο που πραγματοποιήθηκε μετά από πολλές προσπάθειες και δυσκολίες. Τον ερχομό του γιου τους προηγήθηκαν μία αποβολή, δύο αποτυχημένες εξωσωματικές και μία δύσκολη εγκυμοσύνη, όπως αποκάλυψε η ηθοποιός σε συνέντευξή της στο People λίγους μήνες πριν:

«Η αλήθεια είναι πως είχα πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη. Με διάφορα προβλήματα, από θρομβοφιλΐα με αντιπηκτικές ενέσεις, από διαβήτη κύησης που έκανα τρεις ενέσεις ινσουλίνης την ημέρα και δεν μπορούσα να φάω τίποτα, από αντιβίωση που έπρεπε να πάρω λόγω σταφυλόκοκ­κου κ.ο.κ. Ώσπου στον πέμπτο μήνα έπαθα αποκόλληση και έμεινα για δυο μήνες ακίνητη στο κρεβάτι. Αλλά να σου πω κάτι; Δεν υπήρχε μέρα που να μην είμαι αισιόδοξη και χαρούμενη για το πλάσμα που μεγάλωνε μέσα μου».

Η Μαρίνα Ασλάνογλου είναι μία πολύ τρυφερή μαμά και οι αναρτήσεις με τον γιο της μαρτυρούν ότι απολαμβάνει τη μητρότητα όσο τίποτε.

Δείτε κάποιες από αυτές στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved