Χριστίνα Αλούπη: Η υπέροχη τούρτα που έφτιαξε για τα γενέθλια του γιου της

Όπως έγραψε, είναι η πιο δύσκολη τούρτα που έχει φτιάξει και η πιο υγιεινή.

Χριστίνα Αλούπη: Η υπέροχη τούρτα που έφτιαξε για τα γενέθλια του γιου της

O μικρότερος γιος της Χριστίνας Αλούπη και του Κωνσταντίνου Κέφαλου, είχε γενέθλια.

Ο Αλέξανδρος – Παναγιώτης έγινε στις 7 Ιανουαρίου 3 ετών και η μητέρα του δεν σταμάτησε να κάνει αναρτήσεις γι’ αυτή την τόσο σημαντική ημέρα.

«Το μαγικό αυτό πλασματάκι σήμερα γίνεται 3 ετών.Όσοι τον έχουν γνωρίσει, ξέρουν γιατί είναι μαγικό, σπάνιο πλάσμα… Μπορεί να κατακτήσει τον κόσμο ολόκληρο με ένα του μόνο χαμόγελο και νάζι. Το μόνο που ζητάω σήμερα σαν ευχή, είναι να έχει πάντα την υγεία του. Για όλα τα άλλα, θα είμαι εγώ πάντα στο πλάι του. Και που να φανταστείτε, αναρωτιόμουν όταν ήμουν έγκυος αν θα τον αγαπήσω ποτέ όπως τον αδερφό του… που να ήξερα τι πλάσμα θα γεννούσα? Σ’ευχαριστώ Παναγία μου, που φέρεις και το όνομα της ?? Αλέξανδρε Παναγιώτη μου?♥️
#birthdayboy #mybaby #3yearsold #alexandrospanagiotis», ήταν η ευχή της για τα γενέθλια του γιου της.


https://www.instagram.com/p/CYasambOeRb/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η homemade τούρτα

Γενέθλια χωρίς τούρτα γίνονται; Σίγουρα όχι. Η όμορφη μαμά λοιπόν έφτιαξε με τα χεράκια της την τούρτα γενεθλίων του γιου της και ήταν ομολογουμένως εντυπωσιακή.

Το θέμα ήταν τα monster trucks, στα οποία έχει μεγάλη αδυναμία ο γιος της. Οσο για τη γεύση, συνδύασε το αβοκάντο, το κακάο και τις γλυκοπατάτες!

aloupichristina genethlia giou4

«Φτιαγμένη με τόση αγάπη για τα 3α γενέθλια του γιου μου ??Η εμμονή με τα monster trucks είναι πραγματική! Επίσης το κέικ - τούρτα αξίζει μια θέση στη διατροφή μου γιατί είναι το πιο δύσκολο που έχω φτιάξει μέχρι τώρα, χωρίς γλουτένη, με αβοκάντο, κακάο, γλυκοπατάτες, χωρίς ραφιναρισμένη ζάχαρη, χωρίς τεχνητά χρώματα, όλα βιολογικά υλικά, το πιο υγιεινό κέικ που έχετε φάει ποτέ #cake #birthdaycake #homemade #pastrychef #monstertruck», σχολίασε δείχνοντας την υπέροχη τούρτα – κέικ.

Στη gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε φωτογραφίες που δημοσίευσε από τα γενέθλια του γιου τους Αλέξανδρου – Παναγιώτη.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved