Μελέτης Ηλίας: Η κόρη του έγινε 11 ετών – Η ευχή και οι φωτογραφίες

«Πώς καταλαβαίνεις ότι το μωρό σου μπήκε στην προεφηβεία;» αναρωτιέται ο γνωστός ηθοποιός.

Μελέτης Ηλίας: Η κόρη του έγινε 11 ετών – Η ευχή και οι φωτογραφίες

Έντεκα ετών έγινε η κόρη του Μελέτη Ηλία, Κοραλένια. Ο ηθοποιός της ευχήθηκε και διαδικτυακά με μία χιουμοριστική και υπέροχη ανάρτηση.

«Πώς καταλαβαίνεις ότι το μωρό σου μπήκε στην προεφηβεία;
Όταν της ζητάς να τη βγάλεις μια φωτογραφία και αντ' αυτού τρως 2 φάσκελα....???
Πότε πέρασαν 11 ολόκληρα χρόνια????? Να είσαι πάντα έτσι δυναμική αντιδραστική και τσαούσα κοριτσάρα μου!!!! Σε αγαπώ μέχρι το άπειρο κι ακόμα παραπέρα!!!!
Happy birthdayyyyyyyyy!!!!!!»

meletis ilias kori genethlia 2

Πότε μπαίνουν τα παιδιά στην προεφηβεία;

Μεταξύ 9 και 13 ετών, τα παιδιά διανύουν τη φάση της προεφηβείας. Στη φάση αυτή τα παιδιά χάνουν σιγά-σιγά την παιδική αθωότητά τους, και οι γονείς θα κληθούν να αντιμετωπίσουν συμπεριφορές και καπρίτσια που είναι πιο έντονα στην εφηβεία. Πολλά παιδιά κατά την περίοδο αυτή βιώνουν έντονο θυμό και έχουν πολλά ξεσπάσματα, κάτι που κάνει τους γονείς να τα χάνουν και να θυμώνουν. Παρόλο που η προεφηβεία έχει ακόμη περισσότερο «παιδικό» χρώμα, μοιάζει αρκετά με την περίοδο της εφηβείας και προετοιμάζει τον γονέα για τις προκλήσεις που θα αντιμετωπίσει στην επικοινωνία του με το παιδί του.

Μελέτης Ηλίας: Ένα τρυφερός μπαμπάς

Η ηθοποιός είναι ένας μπαμπάς τρυφερός και με χιούμορ. Αν και οι περισσότερες αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνική δικτύωσης αφορούν τη δουλειά του, δεν λείπουν και αυτές με τα παιδιά του, Κοραλένια και Δημήτρη, αλλά και με την σύζυγό του Θέμιδα.

Μέσα από τις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει κατά καιρούς, μας δείχνει δραστηριότητες που απολαμβάνουν να κάνουν όλοι μαζί, όπως η μαγειρική, οι βόλτες και διάφορα αθλήματα.

meletis ilias cookie pops

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευε χθες ο ηθοποιός και ακόμα περισσότερες που έχει αναρτήσει κατά καιρούς με τα παιδιά του, στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved