Τζένη Μπότση: Φωτογραφίες από το πάρτι γενεθλίων της κόρης της

Η Αλίκη γιόρτασε τα δεύτερα γενέθλιά της!

Τζένη Μπότση: Φωτογραφίες από το πάρτι γενεθλίων της κόρης της

Μέσα από μερικές αναρτήσεις που έκανε πριν λίγες ώρες η Τζένη Μπότση, έδειξε σε όλους εμάς πώς γιόρτασε τα γενέθλια της κόρης της.

Με λίγους φίλους, συγγενείς και φυσικά την νονά της μικρής, γιόρτασαν τα δεύτερα γενέθλια της μικρής Αλίκης, που όπως θα δείτε και εσείς έσβησε πολλές τούρτες.

Πριν το mini party προηγήθηκε μια τρυφερή ανάρτηση της ηθοποιού όπου έδειχνε την κόρη της σε βρεφική ηλικία, να την κρατά στην αγκαλιά της η αδερφή της, που τυγχάνει να έχει την ίδια μέρα γενέθλια.

«Τις λατρεύω και τις δύο... Είναι όμορφες, δυναμικές , έξυπνες , μου δίνουν απλόχερα αγάπη και δύναμη, έχουν την ίδια μέρα γενέθλια και είναι... Κύριες και κύριοι... Σας παρουσιάζω την καλύτερη αδερφή και την πιο όμορφη κόρη στον κόσμο!!! Σήμερα έχουν γενέθλια! Η μέρα τους είναι δικιά τους! Αλλά όταν έχεις αυτά τα δυο πλάσματα στη ζωή σου κάθε μέρα είναι γιορτή!!! Σας αγαπώ μέχρι τον ουρανό (και σε όλα τα μέρη)», σχολίασε κάτω από τη φωτογραφία που βλέπετε.


https://www.instagram.com/p/CWaKzgggdFk/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Τζένη Μπότση, η οποία απέκτησε την κόρη της Αλίκη πριν δύο χρόνια, να σας θυμίσουμε ότι είχε καταφέρει να κρατήσει την εγκυμοσύνη της κρυφή για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, μέχρι και τους τελευταίους μήνες σχεδόν πριν γεννήσει. Η ίδια, μάλιστα, όπως είχε εξομολογηθεί σε συνέντευξη της, δεν είχε ανακοινώσει ότι περιμένει παιδί ούτε στους ίδιους της τους γονείς.

Έκτοτε, φυσικά, τα πράγματα έχουν αλλάξει, με την Τζένη Μπότση να είναι μια ευτυχισμένη μαμά, που δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες της μικρής Αλίκης στα social media και να μοιράζεται προσωπικές στιγμές ευτυχίας. Μαζί με τον σύζυγο της, Αλέξανδρο Μιχαλά, προσπαθούν να περνούν όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μαζί με την Αλίκη, που τους έχει κλέψει την καρδιά.

Δείτε τις φωτογραφίες από το πάρτι παρακάτω.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved