Βασιλική Μιλλούση: Η απίθανη οικογενειακή φώτο ανήμερα της γιορτής της

Αυτή είναι και η πρώτη φωτογραφία με την αγαπημένη της οικογένεια για το 2022.

Βασιλική Μιλλούση: Η απίθανη οικογενειακή φώτο ανήμερα της γιορτής της

Την ονομαστική της εορτή είχε ανήμερα της Πρωτοχρονιάς η Βασιλική Μιλλούση.

Οι ευχές που δέχτηκε ήταν πολλές και η ίδια θέλοντας να τους ευχαριστήσει όλους, δημοσίευσε μια φωτογραφία με τις κόρες και τον σύζυγό της, Λευτέρη Πετρούνια, γράφοντας:

«Εγώ μια φορά την παγέτα μου την έβαλα και το έκαψα με την καλύτερη παρέα! Σας ευχαριστώ για τις υπέροχες ευχές σας! Γιατί τελικά αυτό είναι γιορτή, καλή παρέα και δύο υπέροχα λόγια που σου ζεσταίνουν την καρδιά ?#happynewyear #nameday #family #2022».


https://www.instagram.com/p/CYNJNZioK-7/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Για την όμορφη αθλήτρια τα Χριστούγεννα είναι η αγαπημένη της γιορτή. Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής, Το Πρωινό για τις αναμνήσεις ως παιδί τέτοια εποχή , είχε πει:

«Χριστούγεννα για μένα σημαίνει φωτάκια, στολισμός, γλυκά και ζεστασιά. Θυμάμαι ζεστασιά και γαλήνη από τα παιδικά μου Χριστούγεννα. Η πιο έντονη ανάμνησή μου από τότε ήταν όταν περιμέναμε να ανοίξουμε τα δώρα μας την Πρωτοχρονιά. Πηγαίναμε με την αδερφή μου και κοιτούσαμε μέσα από τα χαρτάκια για να δούμε τι είναι το κάθε δώρο»!

Όμορφες αναμνήσεις ήθελε να έχουνε και οι κόρες της. Με την Σοφία, έφτιαξε μελομακάρονα, στόλισαν μαζί το δέντρο ενώ συντηρεί το μύθο του Άγιου Βασίλη, λέγοντάς της ότι έρχεται από την καμινάδα, τρώει το μπισκότο που βρίσκει και αφήνει τα δώρα.

Του χρόνου, θα μπορεί να συμμετέχει πιο ενεργά στις προετοιμασίες για τις γιορτές και η δεύτερη κόρη της η Λένια καθώς θα είναι δύο ετών.

Μέχρι τότε απολαμβάνει την καθημερινότητα με την αδελφή της και τις πολλές αγκαλιές των γονιών της. Δείτε φωτογραφίες των δύο αδελφών στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved