Ήβη Αδάμου: Η selfie με την κόρη της και τον Μιχάλη Κουινέλη μέσα στο αεροπλάνο

Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε η τραγουδίστρια στο Instagram.

Ήβη Αδάμου: Η selfie με την κόρη της και τον Μιχάλη Κουινέλη μέσα στο αεροπλάνο

Η Ήβη Αδάμου και ο Μιχάλης Κουνιέλης είναι ζευγάρι από το 2011 και όλα αυτά τα χρόνια κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η κόρη τους γεννήθηκε τον Ιούνιο του 2018 και οι φωτογραφίες που έχουν δημοσιεύει μαζί της στα social media είναι μετρημένες στα δάχτυλα.

anatoli kori adamou stavento 4

Μία νέα, οικογενειακή φωτογραφία δημοσίευσε σε Instagram Story της λίγες ημέρες πριν η τραγουδίστρια. Ο Μιχάλης Κουινέλης, η Ήβη Αδάμου και η μικρή Ανατολή βρίσκονται μέσα στο αεροπλάνο και η διάσημη μαμά απαθανατίζει τη στιγμή τραβώντας μία selfie.

ivi adamou aeroplano

Για την 3,5 ετών κόρη της είχε μιλήσει η τραγουδίστρια πρόσφατα στην κάμερα του Happy Day, αποκαύπτοντας ότι η Ανατολή είναι ένα ανεξάρτητο κορίτσια που έχει αδυναμία στον μπαμπά του. Ποιο κορίτσι δεν έχει άλλωστε;

"Η κόρη μου είναι ένα παιδί ανεξάρτητο και περνάει καλά γενικότερα ό,τι και αν κάνει. Αν τη ρωτήσεις ποιο τραγούδι θέλει να βάλουμε στο ραδιόφωνο, της μαμάς ή του μπαμπά, φυσικά θα πει του μπαμπά. Του έχει τεράστια αδυναμία. Και σε μένα έχει αλλά με τον μπαμπά υπάρχει κάτι παραπάνω."

Δείτε ακόμα περισσότερς φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει το ζευγάρι με την κόρη του στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved