Ήβη Αδάμου: Ποζάρει με την κόρη της κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο

Τρεις νέες φωτογραφίες με την κόρη της δημοσίευσε η γνωστή τραγουδίστρια και είναι παραμυθένιες. 

Ήβη Αδάμου: Ποζάρει με την κόρη της κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο

Η Ήβη Αδάμου και ο Μιχάλης Κουινέλης είναι από τα ζευγάρια που κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Οι κοινές τους φωτογραφίες στα social media είναι ελάχιστες, όπως και οι φωτογραφίες που αναρτούν με την κόρη τους, Ανατολή.

ivi adamou kori anatoli foto 8

Τρεις νέες φωτογραφίες με το 3,5 ετών κοριτσάκι δημοσίευσε η τραγουδίστρια λίγες ώρες πριν. Μαμά και κόρη στόλισαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο και μάλιστα ντυμένες ασορτί.

"Εγώ και το αστέρι μου on mood of Christmas switty love…" έγραψε η Ήβη Αδάμου στην ανάρτησή της και όπως μπορείτε να δείτε και εσείς παρακάτω, οι φωτογραφίες είναι παραμυθένιες.

Στη μία η τραγουδίστρια κάθεται στο πάτωμα και η μικρή Ανατολή δίπλα της στέκεται όρθια μπροστά από το δέντρο. Στην άλλη μαμά και κόρη ποζάρουν στον φακό αγκαλιά και στην τρίτη που ανέβασε η Ήβη Αδάμου σε Instagram Story, παίρνουν την ίδια πόζα και κοιτούν η μία την άλλη.

Για την 3,5 ετών κόρη της είχε μιλήσει η τραγουδίστρια πρόσφατα στην κάμερα του Happy Day, αποκαύπτοντας ότι η Ανατολή είναι ένα ανεξάρτητο κορίτσια που έχει αδυναμία στον μπαμπά του. Ποιο κορίτσι δεν έχει άλλωστε;

"Η κόρη μου είναι ένα παιδί ανεξάρτητο και περνάει καλά γενικότερα ό,τι και αν κάνει. Αν τη ρωτήσεις ποιο τραγούδι θέλει να βάλουμε στο ραδιόφωνο, της μαμάς ή του μπαμπά, φυσικά θα πει του μπαμπά. Του έχει τεράστια αδυναμία. Και σε μένα έχει αλλά με τον μπαμπά υπάρχει κάτι παραπάνω."

Δείτε τις φωτογαφίες που δημοσίευσε χθες η η Ήβη Αδάμου στο Instagram και ακόμα περισσότερες φωτογαφίες που έχει αναρτήσει στο παρελθόν στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved