Δούκισσα Νομικού: Η οικογενειακή φώτο με τα παιδιά με ουσία και συναίσθημα

Μια όμορφη ανάρτηση που συνόδευσε με ένα συγκινητικό μήνυμα έκανε πριν μερικές ώρες η Δούκισσα Νομικού.

Δούκισσα Νομικού: Η οικογενειακή φώτο με τα παιδιά με ουσία και συναίσθημα

"Να μια οικογενειακή μας φωτογραφία ? Με ουσία και συναίσθημα ✨", έγραψε αρχικά κάτω από την ανάρτησή της και συνέχισε.

"Ο Σάββας, η Αναστασία, ο μπαμπάς και η μαμά, μαζί! Μια γροθιά. Μια αγκαλιά. Είμαστε μαζί! Αυτή η δύναμη είναι η σπουδαιότερη στη ζωή μας. Αυτό τουλάχιστον μας έμαθαν οι γονείς μας, αυτό μαθαίνουμε κι εμείς στα παιδιά μας ?? Μαζί στα δύσκολα, μαζί και στα ωραία. Έτσι δεν θα είμαστε ποτέ μόνοι, θα έχουμε πάντα ο ένας τον άλλον".

Στη φωτογραφία ο άνδρας της και τα παιδιά της, Αναστασία και Σάββας φορούν γούρια που σχεδιάστηκαν για την Ένωση
«Μαζί για το Παιδί». Όπως έγραψε και η ίδια φέτος ήθελε να μπορεί να φοράει μαζί με την οικογένειά της και τους φίλους της, γούρια που στηρίζουν με κάποιο τρόπο όλα τους "ήρωες" παιδιά.

Ο Σάββας και η Αναστασία ενθουσιάστηκαν με την ιδέα ότι με αυτά βραχιολάκια κάνουν κάποια άλλα παιδιά να χαμογελούν και αυτός ήταν και ο λόγος που η Δούκισσα δημοσίευσε αυτή τη φωτογραφία.

Μέρες γιορτών, μέρες αγάπης, συμπόνιας και αλληλοβοήθειας, ας κάνουμε ότι μπορούμε για να στηρίξουμε και να βοηθήσουμε παιδιά και συλλόγους που στερούνται και έχουν ανάγκη.

doukissa nomikou anartisi me paidia 1

Ο Σάββας και η Αναστασία

Η Δούκισσα Νομικού από πολύ νωρίς θέλει τα παιδιά της να έχουν ενσυναίσθηση, γι' αυτό και μέσα από παραδείγματα της καθημερινότητας τους το διδάσκει και οι γιορτές είναι μια καλή αφορμή για να αρχίσουν και άλλοι γονείς το παράδειγμά της αν δεν το έχουν κάνει ήδη.

Οι φωτογραφίες του Σάββα και της Αναστασίας που ξεχωρίσαμε

Εκτός από αυτή τη φωτογραφία, η Δούκισσα Νομικού μέσα στη χρονιά έχει κάνει πολλές αναρτήσεις με τα παιδιά της. Είτε έχοντας ως αφορμή κάποια γενέθλια ή κάποιο τους επίτευγμα.

Δείτε παρακάτω μερικές από αυτές.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved