Σοφία Νομικού: Η νέα ανάρτηση με την μπέμπα της - Δείτε την απίθανη φώτο

"Κάθε μέρα, κάθε ώρα και κάθε λεπτό, είναι ένα όνειρο που έγινε αληθινό!"

Σοφία Νομικού: Η νέα ανάρτηση με την μπέμπα της - Δείτε την απίθανη φώτο

Πιο ευτυχισμένη από ποτέ είναι και μερικούς μήνες, η Σοφία Νομικού, καθώς έχει γίνει μαμά και περνά τον χρόνο της με την κορούλα της.


https://www.instagram.com/p/CUrYCZvDr_o/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η γνωστή hair stylist πριν μερικούς μήνες έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι και έκτοτε η ζωή της έχει αλλάξει αρκετά. Πλέον μέσα από το προφίλ της στο Instagram δεν δίνει μόνο συμβουλές για μαλλιά και μακιγιάζ αλλά μιλά και για τη μητρότητα και για το πώς η ίδια το βιώνει.

Αναρτά φωτογραφίες με τη μικρή της, Nicola και πιο πρόσφατη είναι εκείνη που δείχνει τη μικρή της να φορά ζεστά και χοντρά ρουχαλάκια, ενώ απολαμβάνει μια βόλτα στην πλάτη της μαμάς. Αφορμή για την ανάρτηση αυτή, στάθηκε η πρώτη φορά που έφαγε μπανάνα η μικρούλα. Όλο περηφάνια και ενθουσιασμό η Σοφία Νομικού, έγραψε: "Σήμερα ήταν η πρώτη φορά που δοκίμασε μπανάνα... Τι εμπειρία. Απλά το έγλυψε το πιάτο της!!!Τα πάντα ενθουσιάζουν την μικρή μου N! Όταν έχεις μωρό προσέχεις και την κάθε μικροσκοπική λεπτομέρεια στον κόσμο ξανά και ξανά και συνειδητοποιείς ότι πολλά τα θεωρείς δεδομένα!!!! Σήμερα η μπανάνα για εκείνη ήταν σαν να έχει κερδίσει το λαχείο.

sofia nomikou kori foto 1

Κάθε μέρα, κάθε ώρα και κάθε λεπτό, είναι ένα όνειρο που έγινε αληθινό!"

Με αφορμή τα πρώτα Χριστούγεννα που θα γιορτάσουν μαζί, παρακάτω θα βρείτε μερικές από τις φωτογραφίες της μικρής Νicola που ξεχωρίσαμε μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της Σοφίας Νομικού.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved