Δούκισσα Νομικού: Η Αναστασία της έφτιαξε ροζ μουστάκι (εικόνες)

Δείτε την γνωστή παρουσιάστρια με …μουστάκι απόχρωσης ροζ!

Δούκισσα Νομικού: Η Αναστασία της έφτιαξε ροζ μουστάκι (εικόνες)

Το τελευταίο διάστημα η Δούκισσα Νομικού έχει πυκνώσει τις αναρτήσεις με τα παιδιά της.

Από τις πιο αγαπημένες της στιγμές είναι όταν παίζει μαζί τους ή όταν τους αφήνει να κάνουν τα …δικά τους.

Όπως τις προάλλες, όταν η μικρή Αναστασία θέλησε να προσθέσει στο πρόσωπο της μαμάς της μια ροζ πινελιά και βρήκε τον τρόπο. Πήρε μια ροζ κορδέλα και την έβαλε πάνω από το στόμα της ως μουστάκι.

« Και να φτιάξουμε ροζ μουστάκια ( σαν τη μπλούζα σου μαμά)», έγραψε με χιούμορ η γνωστή παρουσιάστρια.

doukissa

Για την Δούκισσα Νομικού ο χρόνος που περνά με τον Σάββα και την κόρη τους, είναι πολύτιμος. Άλλωστε είναι επιλογή της μετά τη γέννηση των παιδιών της να περιορίσει τις επαγγελματικές της δραστηριότητες για να είναι μαζί τους.

Γιατί είναι σημαντικός ο χρόνος που περνάτε με τα παιδιά

Περνώντας καθημερινά ποιοτικό χρόνο με το παιδί σας, αρχίζει να αισθάνεται ασφάλεια και μεγαλώνοντας εσωτερικεύει αυτή την αίσθηση ασφάλειας, που το βοηθά να εξερευνήσει το περιβάλλον του και σταδιακά να αυτονομηθεί και να δημιουργεί κοντινές σχέσεις, σχέσεις εμπιστοσύνης και ασφάλειας.

Παράλληλα ενισχύεται και διατηρείται ο συναισθηματικός δεσμός, που είναι απαραίτητος τόσο για τα βρέφη, όσο και για τα παιδιά και τους εφήβους. Εσείς είστε το πρόσωπο, με το οποίο συνδέεται το παιδί και λειτουργεί σαν τη βάση για περαιτέρω ανάπτυξη και εξερεύνηση του περιβάλλοντος αλλά και ως μοντέλο για όλες τις επόμενες σχέσεις που θα δημιουργήσει το παιδί στο μέλλον.

Και η Δούκισσα Νομικού ως μαμά θέλει τα παιδιά της να αισθάνονται όχι μόνο ασφαλή αλλά να είναι κι ευτυχισμένα. Δείτε όμορφες στιγμές τους στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved