Δούκισσα Νομικού: Οι φωτογραφίες με τον γιο της που δεν περίμενες

Δείτε την ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δούκισσα Νομικού: Οι φωτογραφίες με τον γιο της που δεν περίμενες

Ο Δεκέμβρης είναι ο μήνας των γιορτών με αποκορύφωμα φυσικά, τα Χριστούγεννα. Σχεδόν καθημερινά είναι και μια ονομαστική εορτή, όπως της Αγ. Βαρβάρας, του Αγ. Σάββα, του Αγ. Νικολάου, της Αγ. 'Αννας και πάει λέγοντας.

Μεταξύ αυτών που γιόρταζαν αυτές τις ημέρες ήταν και ο γιος της Δούκισσας Νομικού, Σάββας. Ο μοναχογιός της, είχε την ονομαστική του γιορτή χθες και η γνωστή παρουσιάστρια του ευχήθηκε δημόσια, δημοσιεύοντας δύο φωτογραφίες.

Στην πρώτη απεικονίζεται η μωρουδίστικη πατούσα του που ακουμπά στο χέρι της,

dutchesss1

και στη δεύτερη, πάλι η ίδια πατούσα με τη διαφορά ότι είναι μεγαλύτερη.

dutchesss2

«Time flies. Ο χρόνος κυλάει τόσο γρήγορα, όλα μοιάζουν σαν χθες!Χρόνια πολλά γιε μου! Σε λατρεύουμε ?#happynameday #savvasmylove», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας η ευτυχισμένη μαμά.

Ο Σάββας γεννήθηκε στις 25 Μαρτίου και είναι 3,5 ετών. Για την Δούκισσα Νομικού ο γιος και η κόρη της είναι τα σημαντικότερα πρόσωπα της ζωής της και φυσικά η προτεραιότητά της. Είναι από τις γυναίκες που απολαμβάνουν τη μητρότητα και αυτό φαίνεται σε κάθε ποστ που κάνει αλλά και σε κάθε συνέντευξη που δίνει και μιλά για τα παιδιά της.


https://www.instagram.com/p/CPgZa3ZHaW1/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Και μπορεί οι αναρτήσεις με τον Σάββα και την Αναστασία να μην είναι συχνές, είναι όμως αρκετές για να δείτε πόσο έχουν μεγαλώσει. Απολαύστε τις στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved