Δούκισσα Νομικού: Με τον γιο της στην παιδική χαρά

Πήρε τον Σάββα και πήγαν στην παιδική χαρά.

Δούκισσα Νομικού: Με τον γιο της στην παιδική χαρά

Η Δούκισσα Νομικού όλο και πιο συχνά το τελευταίο διάστημα μοιράζεται με τους αγαπημένους της followers όμορφες στιγμές με τα παιδιά της.

Εξακολουθεί να μη δείχνει τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, ωστόσο, αρκετές είναι οι φορές που έχει ανεβάσει στιγμιότυπα με τον Σάββα και την Αναστασία εν ώρα παιχνιδιού, χαλάρωσης, χουζουρέματος.

Χθες, λοιπόν η όμορφη παρουσιάστρια πήγε με τον γιο της στην παιδική χαρά. Ο Σάββας καθόλου δεν πτοήθηκε από το κρύο σε αντίθεση με την μαμά του, που το κρύο το ...ένιωσε.

dutchesss me gio 1

O Σάββας πάντως το χάρηκε με την ψυχή του.

dutchesss me gio 2

Παιδική χαρά, γιατί είναι σημαντική για τα παιδιά όσο και η σωστή διατροφή και ο ύπνος

Το παιδί μέσα από το παιχνίδι στην παιδική χαρά αποκομίζει πολλαπλά οφέλη.

Αρχικά, εξελίσσει τις κινητικές του δεξιότητες. Μαθαίνει να αντιλαμβάνεται καλύτερα τη θέση του στο χώρο, να έχει καλύτερη αίσθηση του σώματός του και να το συντονίζει σε σχέση με τις κινήσεις των άλλων παιδιών γύρω του.

Το παιχνίδι στην παιδική χαρά αναπτύσσει και ενισχύει την αυτοπεποίθηση του παιδιού

Καθώς δοκιμάζει τις ικανότητές του (π.χ. να κατέβει μόνο του από την ψηλή τσουλήθρα ή να σκαρφαλώσει σε μια μεγάλη κατασκευή), αισθάνεται μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στις δυνάμεις του. Στην παιδική χαρά το παιδί λαμβάνει πλήθος ερεθισμάτων που αφορούν τις αισθήσεις (π.χ. οπτικά, ακουστικά).

Μέσα από την εξάσκηση στην κούνια ή τον περιστρεφόμενο μύλο, την τραμπάλα, το μονόζυγο, την αναρρίχηση εξασκεί κάθε φορά το αιθουσαίο σύστημα που είναι υπεύθυνο για την ισορροπία και την ιδιοδεκτικότητα, λειτουργία που είναι υπεύθυνη για τη σωστή στάση του σώματος. Τα δυο αυτά συστήματα όταν εξασκηθούν κατάλληλα το παιδί μαθαίνει να συντονίζει το σώμα του και να το χρησιμοποιεί με αποτελεσματικό τρόπο.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί κι άλλες όμορφες στιγμές της Δούκισσας Νομικού με τα παιδιά της

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved