Μαρία Ηλιάκη: "Ωδή στην κουρασμένη μάνα" - Δείτε την ανάρτησή της

Η χιουμοριστική ανάρτηση της Μαρίας Ηλιάκη με την μπέμπα της.

Μαρία Ηλιάκη: "Ωδή στην κουρασμένη μάνα" - Δείτε την ανάρτησή της

Μόνη στο σπίτι με το μωρό της ήταν η Μαρία Ηλιάκη τις προηγούμενες ημέρες. Η παρουσιάστρια που λόγω και των επαγγελματικών υποχρεώσεών της έχει βοήθεια σε ό,τι αφορά τη φροντίδα του μωρού, εκμυστερεύτηκε στους διαδικτυακούς της φίλους μέσω Instagram οτι για λόγους που δεν ανέφερε, πέρασε κάποιες μέρες μόνη με την μπέμπα της.

Στο Story που ανέβασε, η παρουσιάστρια έδωσε τίτλο "Ωδή στην κουρασμένη μάνα" και μάλιστα έφαγε την κρέμα της μικρής Κατερίνας, σχολιάζοντας με χιούμορ την απόγνωση που ένιωθε.

iliaki kourasmeni mana 3

Η Μαρία Ηλιάκη είναι ένας άνθρωπος με χιούμορ και αυτό το γνωρίζει καλά όποιος την ακολουθεί στα Social Media. Από όταν έγινε μαμά, συχνά αναφέρεται στη μητρότητα μεσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram: εκφράζει απορίες, μοιράζεται εμπειρίες, αλλά δίνει και συμβουλές σε άλλες μαμάδες που την ακολουθούν.

Οι φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει με την κόρη της δεν είναι πολλές μέχρι στιγμής, συχνά όμως η παρουσιάστρια αναφέρεται στην χαρά που έφερε η μικρή Κατερίνα στη ζωή της.


https://www.instagram.com/p/CW0IjoRsqj4/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δείτε στιγμιότυπα από την ανάρτηση της παρουσιάστριας αλλά και ακόμα περισσότερες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει με την κόρη της στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved