Μαριέττα Χρουσαλά: Μας δείχνει τον γιο της Σπύρο μετά από καιρό

Δείτε την όμορφη φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Μαριέττα Χρουσαλά: Μας δείχνει τον γιο της Σπύρο μετά από καιρό

Η Μαριέττα Χρουσαλά είναι μια δραστήρια μητέρα τριών παιδιών και επιχειρηματίας.

Με την έναρξη της πανδημίας μέχρι και σήμερα παραμένει με την οικογένειά της στην Ελλάδα, γιατί όπως είπε σε παλιότερη συνέντευξή της στο Happy Day και την Σταματίνα Τσιμτσιλή, «νιώσαμε ασφάλεια σε σχέση με την Αμερική».

Τα τρία της παιδιά, η Μάργκω, ο Σπύρος και ο Κωνσταντίνος πηγαίνουν σε αγγλικό σχολείο και κάνουν διάφορες δραστηριότητες όπως τένις, ποδόσφαιρο και κολύμπι.

Κι ενώ η ίδια είναι αρκετά δραστήρια στα social media ανεβάζοντας υπέροχες φωτογραφίες από τα ταξίδια ή την καθημερινότητά της, σπάνια θα δούμε φωτογραφίες των παιδιών της. Στις λιγοστές μάλιστα που έχει δημοσιεύσει δεν φαίνονται τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους.

Το ίδιο συνέβη και στη φωτογραφία που ανάρτησε πριν από μερικές ημέρες με αφορμή την ονομαστική γιορτή του γιου της, Σπύρου.

«Χρόνια σου πολλά Σπυράκο μας, σε αγαπάμε τόσο πολύ και είσαι το πιο γλυκό αγόρι», ήταν το σχόλιο της Μαριέττας Χρουσαλά.

xrousala

Ο γάμος και το ενδεχόμενο ενός τέταρτου παιδιού

Η πρώην παρουσιάστρια και νυν επιχειρηματίας το περασμένο καλοκαίρι γιόρτασε έντεκα χρόνια γάμου με τον Λέοντα Πατίτσα. Όπως είχε πει στην Σταματίνα Τσιμτσιλή , ο σύζυγός της θέλει και τέταρτο παιδί, αλλά η ίδια πιστεύει ότι και τα τρία είναι μια χαρά.


https://www.instagram.com/p/CPvAfsytaFx/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Λόγω των επαγγελματικών δραστηριοτήτων του συζύγου τους ταξιδεύουν συχνά κι όταν μπορούν τους ακολουθούν και τα παιδιά.

Το ζευγάρι λατρεύει τα θαλάσσια σπορ ενώ η Μαριέττα Χρουσαλά ασχολείται με το beach volley. Όσο για την απίστευτη σιλουέτα της; Τρώει λαχανικά και φρούτα, κυρίως, αλλά και γλυκά αλλά με μέτρο.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί κι άλλες φωτογραφίες των παιδιών του γνωστού ζευγαριού όπως τις έχει δημοσιεύσει στο Instagram.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved