Μαριέττα Χρουσαλά: Έτσι βάζει για ύπνο τα παιδιά της

Ποια είναι η ρουτίνα ύπνου που ακολουθεί.

Μαριέττα Χρουσαλά: Έτσι βάζει για ύπνο τα παιδιά της

Η Μαριέττα Χρουσαλά το τελευταίο διάστημα μοιράζεται πιο συχνά στιγμές από την καθημερινότητά της.

Βέβαια, παραμένει φειδωλή σε ότι αφορά την προσωπική της ζωή, αποφεύγοντας αναρτήσεις με τα παιδιά της. Ωστόσο, δεν διστάζει να απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με το πώς περνάει στην Ελλάδα όπου μένει μόνιμα το τελευταίο διάστημα, αλλά και για το τι κάνει τα τα παιδιά της όταν είναι σπίτι.

Σε πρόσφατο A&Q που έκανε, ρωτήθηκε πώς κοιμίζει τα παιδιά της και η Μαριέττα Χρουσαλά απάντησε:« Παλιότερα με ιστορία στο κρεβάτι, τώρα όμως που έχουμε λίγο μεγαλώσει τουλετίτσα δοντάκια πάμε στο κρεβατάκι αγκαλίτσες φιλάκια και καληνύχτα!»

xrousala

Υπενθυμίζουμε ότι η όμορφη παρουσιάστρια έχει αποκτήσει με τον Λέοντα Πατίτσα τρία παιδιά: τη Μάργκω, 8 ετών, τον Σπύρο που θα γίνει 6 ετών τον Μάρτιο και τον Κωνσταντίνο τριών ετών ο οποίος, σύμφωνα με την ίδια, είναι αυτός που της μοιάζει περισσότερο στο χαρακτήρα.Τα παιδιά της πηγαίνουν σε αγγλικό σχολείο και οι αγαπημένες τους εξωσχολικές δραστηριότητες είναι το τένις, το ποδόσφαιρο και το κολύμπι.

Στη gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε τις πρόσφατες αναρτήσεις της Μαριέττας Χρουσαλά από τα γενέθλια της Μάργκω και του Κωνσταντίνου.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved