Μαριέττα Χρουσαλά: Η διαφορετική οικογενειακή φωτογραφία από τις διακοπές

Δείτε την καλοκαιρινή φωτογραφία με την οικογένειά της.

Μαριέττα Χρουσαλά: Η διαφορετική οικογενειακή φωτογραφία από τις διακοπές

Η Μαριέττα Χρουσαλά απολαμβάνει τις διακοπές με την οικογένειά της στα ελληνικά νησιά.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μας έχει ταξιδέψει στα υπέροχα μέρη που επισκέφτηκε με τον σύζυγό της Λέοντα Πατίτσα και τα τρία τους παιδιά ανεβάζοντας αρκετές φωτογραφίες.

Για ακόμα μια φορά απέφυγε τις αναρτήσεις μαζί τους, καθώς όπως έχει πει στο παρελθόν, δεν βρίσκει το λόγο να εκτίθενται σε αυτή την ηλικία.

Μάλιστα τις λιγοστές φορές που έχει δημοσιεύσει φωτογραφίες τους φροντίζει να μη φαίνονται τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους.

Ακόμα και ανήμερα της γιορτής της κόρης της, επέλεξε να της ευχηθεί αναρτώντας τη συγκεκριμένη φωτογραφία, με την Μάργκω να έχει την πλάτη της στραμμένη στο φακό ατενίζοντας τον ήλιο που έδυε.

mariettachrousala1

Πριν μερικές ημέρες έκανε ακόμα ένα post. Αυτή τη φορά ήταν σε απαρτία όλη η οικογένεια μόνο που φαινόταν όχι οι ίδιοι αλλά οι σκιές τους.

mariettachrousala2

Υπενθυμίζουμε ότι η όμορφη παρουσιάστρια έχει αποκτήσει με τον Λέοντα Πατίτσα τρία παιδιά: τη Μάργκω, 8 ετών, τον Σπύρο 7 ετών και τον Κωνσταντίνο 3 ετών ο οποίος, σύμφωνα με την ίδια, είναι αυτός που της μοιάζει περισσότερο στο χαρακτήρα. Τα παιδιά της πηγαίνουν σε αγγλικό σχολείο και οι αγαπημένες τους εξωσχολικές δραστηριότητες είναι το τένις, το ποδόσφαιρο και το κολύμπι.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί φωτογραφίες των παιδιών τους που έχουν δημοσιεύσει κατά καιρούς τόσο η Μαριέττα Χρουσαλά όσο και ο Λέων Πατίτσας.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved