Μαριέττα Χρουσαλά: Δείτε τα παιδιά της ντυμένα με παραδοσιακές στολές

Οι απανταχού Έλληνες γιόρταζαν απ' άκρη σ' άκρη και τίμησαν με όποιον τρόπο μπορούσαν την 25η Μαρτίου.

Μαριέττα Χρουσαλά: Δείτε τα παιδιά της ντυμένα με παραδοσιακές στολές

Παρότι η πανδημία, ανέτρεψε το αρχικό πρόγραμμα εορτασμού για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση, οι εκδηλώσεις προσαρμόστηκαν και κορυφώθηκαν χθες (Πέμπτη 25 Μαρτίου) με την στρατιωτική παρέλαση στην Αθήνα, παρουσία υψηλών προσκεκλημένων από χώρες του εξωτερικού που συνέβαλαν με τον τρόπο τους, στην εξέγερση του 1821 και την ίδρυση του ελληνικού κράτους.

Η πλατεία Συντάγματος μπορεί να είχε διακοσμηθεί και φωταγωγηθεί ειδικά για την ξεχωριστή αυτή ημέρα όμως έλειπαν από εκεί οι Έλληνες που κάθε χρονιά έδειναν το παρόν με τις οικογένειές τους για να γιορτάσουν την ημέρα της Ελληνικής Επανάστασης.

Οι αναρτήσεις των διάσημων Ελλήνων γονιών για την 25η Μαρτίου

Ωστόσο, ακόμη και έτσι διαφορετικά οι γονείς φόρεσαν τα γιορτινά στα παιδιά τους, ανέμισαν τις σημαίες τους στα μπαλκόνια τους και παρακολούθησαν την στρατιωτική παρέλαση από το σπίτι τους.

Αυτό έκανε και η Μαριέττα Χρουσαλά. Μάλιστα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, φωτογραφία των τριών παιδιών της που φορούν παραδοσιακές στολές και κρατούν ελληνικές σημαίες στα χέρια τους.

Είναι η πρώτη φορά μετά από καιρό που βλέπουμε τα παιδιά της, μιας και η ίδια δεν συνηθίζει να δημοσιεύει φωτογραφίες τους στα social media.

paidia xrousala

Όπως βλέπετε και εσείς η Μάργκω, ο Σπύρος και ο Κωνσταντίνος έχουν μεγαλώσει αρκετά.

Στη gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε μερικές από τις σπάνιες φωτογραφίες των παιδιών της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved