Μιλλούση - Πετρούνιας: Η μεγάλη τους κόρη έγινε δύο ετών (εικόνες)

Δείτε τις αναρτήσεις του ζευγαριού για τα δεύτερα γενέθλια της μικρής Σοφίας.

Μιλλούση - Πετρούνιας: Η μεγάλη τους κόρη έγινε δύο ετών (εικόνες)

Δύο χρόνια έχουν περάσει από τότε που ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση έγιναν για πρώτη φορά γονείς με τη γέννηση της μικρής Σοφίας.

«Και εκεί που νομίζεις ότι ως αθλητής έχεις ζήσει όλα τα συναισθήματα στη μεγαλύτερη τους ένταση, καταλαβαίνεις ότι η γέννηση του παιδιού σου είναι το μεγαλύτερο, το πιο μοναδικό και το πιο έντονο απ’ όλα. Είμαστε διπλά ευλογημένοι γιατί και σε αυτό το συναρπαστικό ταξίδι που ξεκίνησε σήμερα είσαστε δίπλα μας.» είχε γράψει τότε μεταξύ άλλων σε ανάρτησή του ο χρυσός Ολυμπιονίκης και τη δημοσίευση έκανε μετέπειτα repost και η Βασιλική Μιλλούση.

sofia petrounia genethlia duo etwn 1

Η Σοφία γεννήθηκε στις 4 Νοεμβρίου του 2014 και χθες γιόρτασε τα δεύτερα γενέθλιά της. ΟΙ δύο γονείς ευχήθηκαν και διαδικτυακά στην κορούλα τους μέσα από τους λογαριασμούς τους στο Instagram. «Σαν Σήμερα 2 χρόνια πριν γεννήθηκε η Σοφία μου και έτσι απλά η ζωή μου απέκτησε διαφορετικό νόημα και άλλαξε για πάντα!!#myeverything #2yearsold #babysophia» έγραψε ο Λευτέρης Πετρούνια στην ανάρτησή του με την παρακάτω φωτογραφία…

sofia petrounia genethlia duo etwn 2

… ενώ η Βασιλική Μιλλούση ευχήθηκε στην κόρη της με μία elevator selfie.

millousi kori genethlia

Ένα χρόνο και έναν μήνα μετά τη γέννηση της Σοφίας, ήρθε στον κόσμο κα η δεύτερη κόρη του ζευγαριού. Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση δημοσιεύουν αρκετά συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους με τα παιδιά τους στο σπίτι αλλά και εκτός. Οι μικρές Λένια και Σοφία, είναι αξιολάτρευτες και είναι αυτές που κλέβουν πάντα τις εντυπώσεις.

Δείτε φωτογραφίες που έχουν δημοσιεύσει κατά καιρούς ο δύο γονείς με τις κόρες τους στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved