Βασιλική Μιλλούση: Φωτογράφισε την κόρη της να δοκιμάζει τα κοσμήματά της

Απολαυστική η φωτογραφία που δημοσίευσε η Βασιλική Μιλλούση στο Instagram. 

Βασιλική Μιλλούση: Φωτογράφισε την κόρη της να δοκιμάζει τα κοσμήματά της

Η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας έχουν δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια. Οι κόρες τους, Σοφία και Λένια, τους έχουν πάρει τα μυαλά και συχνά αναρτούν στα social media τους στιγμιότυπα με τα δύο κορίτσια.

Η μεγάλη κόρη του ζευγαρίου είναι ενάμιση ετών, σε μία ηλικία που δε σταματά να εξερευνά ό,τι υπάρχει γύρω της, περπατάει, τρέχει και λέει τις πρώτες της λεξούλες. Η προσωπικότητά της χτίζεται μέρα με τη μέρα, εξωτερικεύει πιο εύκολα τα συναισθήματά της και ο χαρακτήρας της είναι ολοένα και πιο εμφανής.

Σε μία πρόσφατη ανάρτησή της, η Βασιλική Μιλλούση μας έδειξε την μεγάλη της κόρη να κάθεται στο κρεβάτι και να παίζει με τα κοσμήματά της. Η μικρή Σοφία έχει απλώσει μπροστά της βραχιόλια, κολιέ, δαχτυλίδια και τα περιεργάζεται. Μάλιστα έχει βάλει και μερικά από αυτά, όπως το βραχιόλιο στο δεξί της χέρι. Τι πιο διασκεδαστικό για ένα κοριτσάκι;

sofia petrounia kosmimata

Λευτέρης Πετρούνιας - Βασιλική Μιλλούση: Η καθημερινότητα στο σπίτι με δύο παιδιά

Οι δύο γονείς μέσα από τις δημομσιεύσεις τους στο Instagram, αποκαλύτπουν συχνά πώς περνά η μέρα τους με τις κόρες τους. Η καθημερνότητά τους περιλαμβάνει βόλτες στις κούνιες...

leuteris petrounias 3

...παιχνίδια

eleftherios petrounias kores 4

...αγκαλιές


https://www.instagram.com/p/CO5wRjNriSo/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

... και πολλές φορές τις παίρνουν μαζί τους και όταν πηγαίνουν για προπόνηση.

petrounias kori pisina 2 1

Η Βασιλική Μιλλούση με τις αναρτήσεις της κάνει πολλές μαμάδες να ταυτιστούν, όπως τότε που παραδέχτηκε τον χαμό που επικρατεί στο σπίτι με δύο μωρά. Ακόμα και όταν συμμαζεύει, μετά από δύο λεπτά, όλα είναι και πάλι ένα χάος.


https://www.instagram.com/p/CT4l3M8IVQN/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες του ζευγαριού με τις κόρες του στην gallery που ακολουθεί.

DPG Network
Δείτε επίσης