Κλέλια Πανταζή: Απαθανάτισε τον γιο και την ανιψιά της να κάνουν... ρυθμική

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η εγκυμονούσα.

Κλέλια Πανταζή: Απαθανάτισε τον γιο και την ανιψιά της να κάνουν... ρυθμική

Η Κλέλια Πανταζή δημοσιεύει αρκετά συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητα με τον γιο της και οι φωτογραφίες που μοιράζεται με τους ακολούθους της είναι μία προς μία απολαυστικές.

klelia pantazi gios

Ο γιος της, Μιχαήλ-Άγγελος, θα γιορτάσει σε μερικές ημέρες τα δεύτερα γενέθλιά του και δε σταματά να ανακαλύπτει ό,τι υπάρχει γύρω του. Αγαπημένη του παρέα, η ξαδέρφη του, Χριστιάννα. Τα δύο παιδιά είναι αχώριστα και συχνά - πυκνά η Κλέλια Πανταζή απαθανατίζει τα κατορθώματά τους.

Το ίδιο έκανε και μερικές ημέρες πριν. Τα ξαδερφάκια ξεκίνησαν τη μέρα τους με ρυθμική γυμναστική και εκείνη τα φωτογράφισε να κάνουν ανοίγματα χρησιμοποιώντας τα παιδικά έπιπλα που έχουν στο σπίτι.

"Η μέρα ξεκίνησε με ρυθμική και ανοίγματα από καρέκλα για την Χριστιάννα... Ο Μιχαήλ-Άγγελος προσπαθεί να κάνει ό,τι βλέπει από την ξαδέρφη του, ως συνήθως.. με μεγάλη επιτυχία!!" έγραψε μεταξύ άλλων.

klelia pantazi ruthmiki gios 1

Η φράση "το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει" ταιριάζει γάντι στην περίσταση.

klelia pantazi ruthmiki gios 2

Ο Μιχαήλ - Άγγελος και η Χριστιάννα αν και ξαδέρφια, μεγαλώνουν σαν αδέρφια, όπως μας είχε πει η πρωταθλήτρια της ενόργανης σε συνέντευξή της εδώ στο Mothersblog.gr. Η ίδια η Κλέλια Πανταζή άλλωστε είναι πολύ δεμένη με την αδερφή της Άννη, η οποία έγινε για δεύτερη φορά μαμά στις αρχές του προηγούμενου μήνα. Σύντομα το δεύτερο μωράκι της θα κρατάει στην αγκαλιά της και η Κλέλια Πανταζή η οποία διανύει τις τελευταίες εβδομάδες της εγκυμοσύνης της.

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η εγκυμονούσα με τον γιο της στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved