Τα χριστουγεννιάτικα δέντρα που στόλισαν οι διάσημες Ελληνίδες μαμάδες

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσαν στα social media. 

Τα χριστουγεννιάτικα δέντρα που στόλισαν οι διάσημες Ελληνίδες μαμάδες

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν. Η πρωτεύουσα έχει βάλει τα γιορτινά της και τα timeline μας στα social media έχουν γεμίσει με τις πρώτες χριστουγεννιάτικες φωτογραφίες.

Πολλοί έχουν ήδη στολίσει το χριστουγεννιάτικο δέντρο και μεταξύ αυτών και πολλές μαμάδες της ελληνικής showbiz, οι ποίες γέμισαν τα δέντρα τους με λαμπάκια και στολίφια και μοιράστηκαν στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς τους φίλους.

Δούκισσα Νομικού

Άκρως εντυπωσιακό το δέντρο που στόλισε η Δούκισσα Νομικού, το οποίο φτάνει μέχρι το ταβάνι. Τα κόκκινα στολίδια έχουν την τιμητική τους, ενώ ξεχωρίζουν τα χειροποιήτα στολίδια με τα ονόματα των παιδιών της.

"Και του χρόνου με υγεία❤️
Από τότε που γεννήθηκε ο Σάββας στολίζω πάντα μία ημέρα πριν τα γενέθλια μου, για να χαρούμε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, τα φωτάκια και τη ζεστασιά του όσο περισσότερο μπορούμε.
Σήμερα στολίσα με σορτσάκι.
#christmas #christmastree #christmasiscoming #not #summeriscoming" έγραψε στην ανάρτησή της.

xristougenniatika dentra diasimwn mamadwn 2

Μαντώ Γαστεράτου

Εξίσου εντυπωσιακό και το δέντρο που στόλισε η Μαντώ Γαστεράτου με τον γιο της, το οποίο είναι πράσινο και άσπρο για να θυμίζει χιονισμένο. Μάλιστα, η παρουσάστρια δημοσίευσε στο προφίλ της ένα βίντεο δείχνοντας στιγμιότυπα από όλη τη διαδικασία του στολισμού.


https://www.instagram.com/tv/CWQNacusP3n/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σταμαμτίνα Τσιμτσιλή

H Σταματίνα Τσιμτσιλή στόλισε το δέντρο με τα τρία της παιδιά το περασμένο Σαββατοκύριακο. Το δέντρο τη παρουσιάστριας είναι γεμάτο με μπάλες σε διάφορα χρώματα και χρυσούς φιόγκους.


https://www.instagram.com/p/CWgHrOHsmJN/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δείτε ποιες άλλες διάσημες μαμάδες έχουν δημοσιεύσει φωτογραφίες με τα χριστουγεννιάτικα δέντρα τους στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved