Σταματίνα Τσιμτσιλή: Οι κόρες της παίζουν πιάνο - Δείτε στιγμιότυπα

Οι μικρές Νάγια και Μαίρη έκατσαν στο πιάνο και η Σταματίνα Τσιμτσιλή τις απαθανάτισε.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Οι κόρες της παίζουν πιάνο - Δείτε στιγμιότυπα

Σαββατοκύριακο ίσον χαλάρωση και στιγμές με την οικογένεια. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή εκμεταλλεύτηκε τον ελεύθερο χρόνο της το περασμένο διήμερο και στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο παρέα με τα παιδιά της.

Η παρουσιάστρια δημοσίεσυε μία selfie με την ίδια να κάθεται μπροστά από το στολισμένο δέντρο...

stamatina dentro

... αλλά και με τα παιδιά της, φορώντας χριστουγεννιάτικα αξεσουάρ.

stamatina dentro 5

Δεν έκαναν όμως μόνο αυτό. Λίγο πριν ξεκινήσουν τις ετοιμασίες, οι δύο κόρες της Σταματίνας Τσιμτσιλή κάθισαν στο πιάνο και έπαιξαν από ένα κομμάτι. Η παρουσιάστρια απαθανάτισε τη στιγμή και μοιράστηκε στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους.

stamatina kores piano

Τα δύο κορίτσια δεν είναι τα μόνα με κλίση στη μουσική στην οικογένεια. Λίγες μέρες πριν, η Σταματίνα Τσιμτσιλή είχε δημοσιεύσει ένα βίντεο με τον σύζυγό της, Θέμη Σοφό, να παίζει πιάνο και να τραγουδάει κατά τη διάρκειά εξόδους τους. "Απαθανατίζοντας την στιγμή... Οι δικηγόροι κάποια βράδια έχουν και καλλιτεχνικές ανησυχίες.??" είχε σχολιάσει.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η καθημερινότητα με τα τρία της παιδιά

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι μία εργαζόμενη μαμά σαν όλες τις άλλες. Μετά το τέλος της εκπομπής και των λοιπών επαγγελμτικών της υποχρεώσεων, επιστρέφει στο σπίτι και περνά όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με τα παιδιά της. Μαγειρεύει, παίζει μαζί τους, διαβάζουν, κάνουν βόλτες και δεν είναι λίγες οι φορές που η παρουσιάστρια έχει μοιραστεί στιγμιότυπα και από αυτές τις πτυχές της καθημερινότητάς της.

Δείτε μερικά από αυτά στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved