Στολίστε το χριστουγεννιάτικο δέντρο ακολουθώντας αυτές τις συμβουλές

  • Πώς το δέντρο σας θα είναι πραγματικά εντυπωσιακό
  • Δείτε τι πρέπει να κάνετε για να έχετε ένα υπέροχο αποτέλεσμα
Στολίστε το χριστουγεννιάτικο δέντρο ακολουθώντας αυτές τις συμβουλές

Αν ετοιμάζεστε τώρα να στολίσετε το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας, πριν ξεκινήσετε, αξίζει να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να μάθετε πώς μπορείτε να το κάνετε ξεχωριστό.Πώς, δηλαδή, με ορισμένες σωστές κινήσεις και επιλογές, το ίδιο δέντρο θα είναι πραγματικά εντυπωσιακό.

Θέση δέντρου

Μήπως τοποθετείτε το δέντρο σε γωνίες ή σε σημεία που φαίνεται μόνο το μισό; Μάλλον πρέπει να αναζητήσετε μια νέα θέση. Εν ανάγκη κάντε και μια αλλαγή στα έπιπλα. Ιδανικό σημείο είναι κοντά σε παράθυρο ή μπαλκονόπορτα. Εφόσον αυτό δεν εξυπηρετεί, τοποθετήστε το κοντά στο τζάκι ( αν υπάρχει) ή σε μια ωραία γωνία του καθιστικού. Βεβαιωθείτε ότι υπάρχει κοντά πρίζα για τα φωτάκια.


https://www.instagram.com/p/CU9wjULAOYy/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πώς να στολίσετε το δέντρο

Αφού βρείτε τη σωστή θέση και ανοίξετε τα κλαδιά καλά, τοποθετήστε τα φωτάκια. Αν έχετε πολλά βάλτε τα πυκνά, διαφορετικά ξεκινήστε από την κορυφή και συνεχίστε προς τα κάτω. Ανάψτε τα και κάντε τις απαραίτητες διορθώσεις( να μην υπάρχουν κενά, να μην είναι χωμένα μέσα στο δέντρο, να φαίνονται, κ.ο.κ. ). Αν σας αρέσουν οι γιρλάντες, σειρά έχουν αυτές. Όπως και με τα λαμπάκια την τοποθετείτε κυκλικά χωρίς να «κρύψετε» το δέντρο. Σειρά έχουν οι μπάλες.

Αν έχουν όλες το ίδιο μέγεθος και χρώμα, το στολίζετε φροντίζοντας να μην υπάρχουν κι εδώ κενά. Στην περίπτωση που οι μπάλες έχουν διαφορετικά μεγέθη ξεκινάτε με τις μεγάλες από κάτω και συνεχίζετε προς τα πάνω με τις πιο μικρές.


https://www.instagram.com/p/CU-cywPoTbV/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Φυσικά ο στολισμός δεν σταματά στις μπάλες. Μπορείτε να προσθέσετε αποξηραμένα λουλούδια, κλαδιά, υφασμάτινα ή ξύλινα στολίδια.

Ο στολισμός του χριστουγεννιάτικου δέντρου δεν υπόκειται σε κανόνες. Παρότι οι διακοσμητές τονίζουν να μην είναι υπερφορτωμένο δίνοντας την αίσθηση ότι θα πέσει, είναι δική σας επιλογή το πώς θα το στολίσετε. Γιατί το σημαντικότερο δεν είναι το αισθητικό αποτέλεσμα αλλά τα συναισθήματα που θα μοιραστείτε με τα παιδιά και την οικογένειά σας στολίζοντάς το για τις γιορτές.

Στη gallery που ακολουθεί θα δείτε πολλά και εντυπωσιακά δέντρα από τα οποία μπορείτε να πάρετε πολλές πολλές ιδέες.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved