Νικολέττα Ράλλη: Ντύθηκε ασορτί με την κόρη της (ξανά) - Δείτε φώτο

Τη φωτογραφία δημοσίευσε η παρουσιάστρια στον λογαριασμό της στο Instagram.

Η Νικολέττα Ράλλη έκανε ένα δυναμικό come back στην τηλεόραση φέτος και πλέον εκτός από τα social media, την απολαμβάνουμε και κάθε Σάββατο και Κυριακή μέσα από την εκπομή "Αυτό είναι Σαββατοκύριακο". Η φετινή χρονιά φαίνεται να είναι ιδιαίτερα δημιουργική για την παρουσιάστρια, για την οποία βέβαια η μικρή Σοφία παραμένει πάντα πρώτη προτεραιότητά της.

"Η μητρότητα με έχει κάνει πιο αυστηρή, να καταλάβω τις πραγματικές προτεραιότητες και με έχει κάνει να εκτιμήσω τον ελεύθερο αλλά και τον χρόνο γενικότερα… ", είχε πει μεταξύ άλλων μιλώντας στην εκπομπή, Mega Καλημέρα.

Ολοένα και περισσότερες φωτογραφίες με την κόρη της δημοσιεύει η Νικολέττα Ράλλη το τελευταίο διάστημα. Από τις αγαπημένες μας, αυτές στις οποίες μαμά και κόρη είναι ντυμένες ασορτί.

Θυμάστε τότε που η παρουσιάστρια και η κόρη της είχαν βάλει ασορτί μαγιό; Δεν ήταν η μόνη φορά, λαμβάνοντας υπόψη τις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η Νικολέττα Ράλλη στο Instagram. Μέχρι σήμερα, έχουμε δει μαμά και κόρη να φορούν τις ίδιες μπότες, το ίδιο μαγιό και πριν από λίγες μέρες και τα ίδια αθλητικά.

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογαφίες με την Νικολεττα Ράλλη και την κόρη της ντυμένες ασορτί στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved