Σίσσυ Χρηστίδου: Ο γιος της έχει την καλύτερη παρέα στο διάβασμα (εικόνες)

Δείτε την όμορφη φωτογραφία που δημοσίευσε η γνωστή παρουσιάστρια.

Σίσσυ Χρηστίδου: Ο γιος της έχει την καλύτερη παρέα στο διάβασμα (εικόνες)

Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι ιδιαίτερα δραστήρια στα social media. Αρκετές μάλιστα είναι οι αναρτήσεις που αφορούν στους γιους της και σε όσα κάνουν μαζί.

Επιλέγει, συνήθως, να μοιραστεί με τους ακολούθους της περισσότερα insta stories και λιγότερες φωτογραφίες μαζί τους. Η ίδια πάντως δεν χάνει την ευκαιρία να τους απαθανατίζει σε ανύποπτο χρόνο. Όπως έκανε με τον μικρό της γιο την ώρα που έκανε τα μαθήματά του.

Ο Μιχαήλ -Άγγελος κάθεται στο τραπέζι της κουζίνας και διαβάζει. Δεν είναι μόνος του όμως. Ακριβώς πίσω του, στην ίδια καρέκλα είναι η Τζίντζερ. «Μόνιμα. Λες και δεν έχουμε καρέκλες…», έγραψε με χιούμορ η γνωστή παρουσιάστρια.


https://www.instagram.com/p/CWbWGwzomyT/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ποια είναι η Τζίντζερ

Η Τζίντζερ είναι ένα χαριτωμένο σκυλάκι ράτσας poodle και αναπόσπαστο μέλος της οικογένειας της Σίσσυς Χρηστίδου. Έχει φωτογραφηθεί πάρα πολλές φορές μαζί της ενώ έχει δική της σελίδα στο Instagram.


https://www.instagram.com/p/CFNXF5TlFSS/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

H γνωστή παρουσιάστρια της έχει μεγάλη αδυναμία, όπως και τα παιδιά της, ενώ πολλές φορές την παίρνει μαζί της και στην εκπομπή.

Η Τζίντζερ είναι παιχνιδιάρα, λιγουρεύεται τα πάντα και είναι πολύ κοινωνική.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η Σίσσυ Χρηστίδου με την Τζίντζερ, τα παιδιά της και τους φίλους της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved