Μελέτης Ηλίας: Η τρυφερή ανάρτηση με την κόρη του, Κοραλένια

1η Σεπτέμβρη είχε την τιμητική του ο Μελέτης Ηλίας και η κόρη του Κοραλία.

Μελέτης Ηλίας: Η τρυφερή ανάρτηση με την κόρη του, Κοραλένια

Μπαμπάς και κόρη είχαν την ονομαστική τους εορτή και με μια πολύ τρυφερή φωτογραφία ο ηθοποιός ευχήθηκε όχι μόνο καλό μήνα αλλά και χρόνια πολλά στην μονάκριβη, Κοραλένια του.

"Καλό μήνα!!!!! Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές!!!!
Χρόνια μας πολλά λοιπόν!!!! Όσιος Μελέτιος και 40 παρθένες (μια εκ των οποίων η Κοραλία!!! Το Κοραλάκι μου το γλυκό που τόσο πολύ το αγαπώ!!!μακάρι το Φθινόπωρο που μπαίνει να είναι χαμογελαστό σαν το κορίτσι δίπλα μου!!
#happynameday #koralenia #meletis
#love #fatherdaughter".

meletis ilias anartisi 5

Αν και όπως βλέπετε στην φωτογραφία ο Μελέτης κρύβει τα χαρακτηριστικά του προσώπου της κόρης του, μπορεί κανείς να διακρίνει από το χαμόγελό της (αυτό δεν κατάφερε να το κρύψει) ότι πρόκειται για ένα αξιολάτρευτο κορίτσι που μάλιστα (όπως λένε άνθρωποι που την έχουν δει και την γνωρίζουν) ότι μοιάζει με τον μπαμπά της.

Εκτός από την Κοραλία όμως, ο ηθοποιός έχει ακόμη παιδί, έναν γιο τον μικρό Δημήτρη και είναι παντρεμένος με τη Θέμιδα Βουτσινά.

Η σύζυγός του μάλιστα δημοσίευσε μια φωτογραφία δική του μαζί με τα παιδιά τους, θέλοντας να ευχηθεί και εκείνη με τη σειρά της χρόνια πολλά, στον άνδρα της και την κόρη της.

"Να σας χαίρομαι, να σας καμαρώνω και να σας αντέχω … μεγάλε μου έρωτα @meletis_ilias
Κι μικρή μου σουσουράδα #koralenia", έγραψε κάτω από τη φωτογραφία που δείχνει τον ηθοποιό να έχει στην πλάτη του τον μικρό Δημήτρη και πλάι του την όμορφη Κοραλένια.

meletis ilias anartisi 1

Και οι δύο είναι αρκετά διακριτικοί σε ό,τι έχει να κάνει με την προσωπική τους ζωή και φροντίζουν να προστατεύουν τα παιδιά της από τη δημοσιότητα. Αυτός είναι και ο λόγος άλλωστε που δεν δείχνουν τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους.

Δείτε μερικές από τις οικογενειακές αναρτήσεις που έχουν κάνει οι δύο γονείς με τα παιδιά τους στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved