Μαλένα Χανταμπάκη: Φτιάχνει πίτσα κι είναι απολαυστική (vid)

Μπήκε στην κουζίνα, φόρεσε στολή σεφ και έδειξε πώς μπορούμε να φτιάξουμε μια γρήγορη πίτσα! 

Μαλένα Χανταμπάκη: Φτιάχνει πίτσα κι είναι απολαυστική (vid)

Η 4χρονη κόρη της Όλγας Πηλιάκη και του Στέλιου Χανταμπάκη κατάφερε για άλλη μια φορά να ξετρελάνει τους followers του μπαμπά της.

Η μικρή δεν έχει ( ακόμα) λογαριασμό στο Instagram, όμως οι γονείς της ανεβάζουν πολύ συχνά φωτογραφίες και βίντεο με τη Μαλένα.

Ειδικά τα βίντεο, έχουν μεγάλη απήχηση, αφού η κόρη του γνωστού ζευγαριού, δίνει ρεσιτάλ κάθε φορά με τις ατάκες, το σκέρτσο και τις γκριμάτσες της.
Η άνεσή της είναι εμφανής σε αντίθεση με τον αδελφό της Μανώλη, δεινό ποδοσφαιριστή ( για την ηλικία του) , που είναι πιο …σοβαρός τόσο στις φωτογραφίες όσο και στα βίντεο που δημοσιεύει ο μπαμπάς του.

Η κουζίνα της Μαλένας

Αυτή τη φορά η Μαλένα αποφάσισε να μας εντυπωσιάσει με τις μαγειρικές της ικανότητες. Μπήκε λοιπόν στην κουζίνα φορώντας την ανάλογη στολή που αρμόζει σε έναν σεφ κι έδειξε πώς μπορούμε να φτιάξουμε εύκολες πίτσες με πίτες!

Κι αν νομίζετε ότι περιορίστηκε απλά στο να πει τι πίτσα ετοιμάζει, κάνετε λάθος. Παρουσιάζει τα υλικά αναλυτικά και δείχνει βήμα – βήμα τη διαδικασία. Απολαύστε την στο βίντεο που ακολουθεί. Περιττό να αναφέρουμε ότι μέχρι στιγμής το βίντεο έχει πάνω από 100.000 views!


https://www.instagram.com/p/CMK06BuD1hg/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στη gallery που ακολουθεί θα δείτε τη Μαλένα με τον αδελφό της που υπεραγαπά αλλά και με τους γονείς της που έχουν κάθε λόγο να είναι περήφανοι για τα παιδιά τους.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved