Στέλιος Χανταμπάκης: Έκπληξη και για τον ίδιο το άθλημα που επέλεξε η κόρη του

Πάει κάπου το μυαλό σας τι άθλημα ξεκίνησε η μικρή Μαλένα;

Στέλιος Χανταμπάκης: Έκπληξη και για τον ίδιο το άθλημα που επέλεξε η κόρη του

'Οσοι ακολουθούν τον Στέλιο Χανταμπάκη και την Όλγα Πηλιάκη στο Instagram, γνωρίζουν σίγουρα και τα παιδιά τους, τον Μανώλη και την Μαλένα.

Ο γιος τους λατρεύει το ποδόσφαιρο και παρότι είναι μόλις 7 ετών προπονείται σκληρά στην ακαδημία του Παναθηναϊκού.

Ο μπαμπάς του, συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες του όμως σε αντίθεση με την αδελφή του, είναι πιο ντροπαλός και συνεσταλμένος.

Όσον αφορά την Μαλένα, είναι πραγματικά απολαυστική. Έχει μια έμφυτη άνεση με το φακό, είναι ετοιμόλογη, έξυπνη, εύστροφη και έχει ως πρότυπο τον αδελφό της.

Στον ελεύθερο χρόνο της, δεν παίζει μόνο με τα παιχνίδια αλλά μαγειρεύει κιόλας δείχνοντας στα βίντεο που ανεβάζει ο μπαμπάς της, πώς μπορεί κανείς να φτιάξει εύκολες συνταγές. Όπως αυτά τα νόστιμα ντολμαδάκια.


https://www.instagram.com/tv/CP8DNcJDL-Z/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Παράλληλα όμως έχει και δραστηριότητες. Όπως μας έδειξε ο μπαμπάς της, η Μαλένα αποφάσισε να ασχοληθεί κι αυτή με τον αθλητισμό επιλέγοντας όχι τη ρυθμική , όπως θα υποθέτατε λόγω της μαμάς της Όλγας Πηλιάκη, αλλά το ποδόσφαιρο.

Ναι, και το δεύτερο παιδί του ζευγαριού φαίνεται ότι έχει αδυναμία στο συγκεκριμένο άθλημα.

«Μια κόρη να κάνει ρυθμική, σου ζητήσαμε κι αυτή ποδόσφαιρο παίζει …», έγραψε με χιούμορ ο Στέλιος Χανταμπάκης με αποδέκτη του μηνύματος την σύζυγό του.

Δείτε την ανάρτηση που έκανε στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved