Όλγα Πηλιάκη: Η μικρή Μαλένα έκανε τα σταφύλια σκουλαρίκια - Δείτε φώτο

Ποζάρει όλο νάζι...

Όλγα Πηλιάκη: Η μικρή Μαλένα έκανε τα σταφύλια σκουλαρίκια - Δείτε φώτο

'Οσοι ακολουθούν τους γονείς της Μαλένας Χανταμπάκη στο Instagram, τον Στέλιο Χανταμπάκη και την Όλγα Πηλιάκη, γνωρίζουν ότι πρόκειται για ένα παιδί όλο σκέρτσο και νάζι.

Είναι αυθόρμητη, αστεία και ιδιαίτερα απολαυστική ειδικά στα βίντεο μαγειρικής πρωταγωνιστεί και ανεβάζει ο μπαμπάς της.


https://www.instagram.com/tv/CP8DNcJDL-Z/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Στέλιος Χανταμπάκης, έχει μοιραστεί με τους followers του πολλές στιγμές με την κόρη του προσφέροντας άφθονο γέλιο με τα καμώματά της.Η μικρή από την πλευρά της, έχει μεγάλη αδυναμία στον αδελφό της Μανώλη, ο οποίος έχει ταλέντο στο ποδόσφαιρο και κάνει εντατικές προπονήσεις.

Λογικό οι γονείς να είναι πολύ περήφανοι γι΄αυτά. Μάλιστα είναι συνεχώς δίπλα τους, κάνοντας απλά καθημερινά πράγματα που όμως προσφέρουν μεγάλη χαρά στα παιδιά.

Μέρος των διακοπών τους το έχουν περάσει στο Βόλο όπου έχουν εξοχικό. Εκτός από μπάνιο στη θάλασσα, η οικογένεια Χανταμπάκη – Πηλιάκη λατρεύει και το ψάρεμα. Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από τις αναρτήσεις και των δύο.

olgapiliaki1

Παράλληλα καλλιεργούν και λαχανικά στο μποστάνι τους τα οποία και τρώνε. Από την παραγωγή στην κατανάλωση...

Τις προάλλες η Όλγα Πηλιάκη φωτογράφισε τα παιδιά στο λαχανόκηπο με την… πραμάτεια τους. Ο Μανώλης μας έδειξε τη ντομάτα και το αγγουράκι και η αδελφή του το πεπόνι και τα σταφύλια. Απλά αποφάσισε να τα βάλει ως …άλλα σκουλαρίκια στα αυτιά της.

Δείτε τις όμορφες καλοκαιρινές φωτογραφίες στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved