Καλομοίρα: Δεν φαντάζεστε τι φόρεσε η κόρη της μέσα στο σπίτι

Κι όχι, δεν πήρε ρούχα από την ντουλάπα της μαμάς της.

Καλομοίρα: Δεν φαντάζεστε τι φόρεσε η κόρη της μέσα στο σπίτι

Η Καλομοίρα αρκετά συχνά μοιράζεται με τις followers της στιγμές από την ζωή της στην Αμερική.Σε πολλές από αυτές πρωταγωνιστούν τα παιδιά της, τα δίδυμα Νίκος και Δημήτρης και φυσικά η μικρή Αναστασία.

Η 4χρονη κόρη της είναι ένα πολύ χαριτωμένο κοριτσάκι και μοιάζει τρομερά στη μαμά της, γεγονός που σχολιάζεται αρκετά συχνά από τους διαδικτυακούς φίλους της τραγουδίστριας.

Η μικρή είναι κι αρκετά ζωηρή αν κρίνουμε από τα βίντεο που ανεβάζει συχνά η μαμά της. Με δύο αγόρια στο σπίτι, είναι λογικό η Αναστασία να θέλει όχι μόνο να μιμηθεί τα αδέλφια της αλλά και να τα ανταγωνιστεί για να δείξει ότι κι αυτή τα καταφέρνει μια χαρά.

Πριν από μερικές ώρες η Καλομοίρα δημοσίευσε ένα βίντεο δείχνοντάς μας πώς μεταμφιέστηκε η μικρή Ανταστασία στο σπίτι.H τραγουδίστρια ακολουθεί με την κάμερα την κόρη της μέσα στο σπίτι μέχρι τη στιγμή που αποφασίζει να …αποκαλυφθεί βγάζοντας από τον κεφάλι την κουκούλα. Οπως βλέπεται ...ζήλεψε τη χάρη του Spiderman!Η Καλομοίρα περνάει χρόνο και με τα τρία της παιδιά και με την πρώτη ευκαιρία κάνουν οικογενειακές εκδρομές σε αγαπημένα τους μέρη, όπως είναι το Μαϊάμι.
Εμείς ξεχωρίσαμε μερικές από αυτές και σας τις παρουσιάζουμε στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved