Νίκος Χατζηνικολάου: Δείτε την κόρη του με ασορτί μάσκα και κορδέλα στα μαλλιά

Δείτε τη νέα φωτογραφία της κόρης του, Εύας.

Νίκος Χατζηνικολάου: Δείτε την κόρη του με ασορτί μάσκα και κορδέλα στα μαλλιά

Το πρώτο κουδούνι χτύπησε για χιλιάδες μαθητές σηματοδώντας τη νέα και ιδιαίτερη, λόγω κορονοϊού, σχολική χρονιά.

Μεταξύ των μαθητών που πήγαν που επέστρεψαν στο σχολείο τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και η κόρη του Νίκου Χατζηνικολάου, Εύα.

Ο περήφανος μπαμπάς φωτογράφισε την Εύα με τη μάσκα της και μια ασορτί κορδέλα στα μαλλιά.

«Με τη μάσκα μας,για να προστατεύσουμε την οικογένεια μας! Ατομική ευθύνη ετών 8!», σχολίασε ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1, δείχνοντας πώς η κόρη του σκέφτεται όχι μόνο την δική της υγεία, αλλά της οικογένειάς της και των φίλων της.


https://www.instagram.com/p/CFK_L7kH-rW/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η οικογένεια του Νίκου Χατζηνικολάου και η αδυναμία που έχει στην Εύα

Ο Νίκος Χατζηνικολάου είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών τα οποία λατρεύει.

Από τον γάμο του με την Έλενα Κατρίτση απέκτησε τον Πάνο που ζει στο Λονδίνο και με την Κρίστυ Τσολακάκη που γιόρτασαν στις 24 Ιουνίου 2020, 16 χρόνια γάμου, έχουν τρία παιδιά, τον Κωνσταντίνο, τον Αλέξανδρο και την Εύα!

Ο ερχομός της κόρης του, τον Αύγουστο του 2012, τον έκανε πανευτυχή και όπως έχει πει σε παλαιότερη συνέντευξή του ήρθε στη ζωή του για να τον ξεμυαλίσει!

Η 8χρονη Εύα έχει ενθουσιάσει τον μπαμπά της με την προσωπικότητα, το δυναμισμό αλλά και την επιμονή της. Όπως παραδέχτηκε πριν μερικά χρόνια μιλώντας στην εκπομπή «Βράδυ», οι γιοι του έλεγαν ότι: «ο μπαμπάς φοβάται ένα μόνο ένα πρόσωπο στον κόσμο, την Εύα».

Το τελευταίο διάστημα ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Ant1 κάνει πιο συχνές αναρτήσεις με τα παιδιά του αλλά κυρίως με την κόρη του. Σε άλλες είναι μαζί και σε άλλες την απαθανατίζει σε στιγμές που παίζει, διαβάζει ή είναι με τα αδέλφια της.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί τις τελευταίες του αναρτήσεις, όπως θα δείτε και εσείς σε όλες πρωταγωνιστεί η μικρή Εύα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved