Εύα Χατζηνικολάου: Το φιλί της στον μπαμπά Νίκο έλιωσε το Instagram

...και λιώσαμε και εμείς μαζί!

Εύα Χατζηνικολάου: Το φιλί της στον μπαμπά Νίκο έλιωσε το Instagram

Αχ... τι σου είναι αυτές οι κόρες! Ένα φιλί τους κάνει τους πατεράδες να λιώνουν και όχι άδικα!

Το ίδιο βλέπουμε να συμβαίνει και στην περίπτωση του Νίκου Χατζηνικολάου! Εδώ και μερικές ώρες η φωτογραφία που δείχνει την κόρη του να τον φιλά τρυφερά στο μάγουλο κάνει το γύρο του διαδικτύου!

Τη φωτογραφία συνόδευσε με το εξής σχόλιο: «Αυτό το φιλί!»

Βλέπετε η Εύα είναι η μοναχοκόρη και η μεγάλη αδυναμία του anchorman του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Πριν μερικές ημέρες ο Νίκος Χατζηνικολάου είχε δημοσιεύσει φωτογραφία και με τα τέσσερα παιδιά του Πάνο, που απέκτησε από τον πρώτο του γάμο με τη δημοσιογράφο Έλενα Κατρίτση, και τα άλλα τρία του παιδιά τον Κωνσταντίνο, τον Αλέξανδρο και την Εύα που απέκτησε από τον γάμο του με τη Κρίστυ Τσολακάκη.

Η Εύα είναι 8 ετών και έχει κλέψει την καρδιά του γνωστού δημοσιογράφου. Ήρθε στον κόσμο για να τον ξεμυαλίσει όπως έχει άλλωστε αναφέρει και ο ίδιος σε συνέντευξή του πριν μερικά χρόνια. Παρά το νεαρό της ηλικίας της είναι παμπόνηρη και πανέξυπνη. Και ποιο κορίτσι δεν είναι άλλωστε;

Δείτε τον να μιλά για την Εύα στο παρακάτω βίντεο!Όπως είδατε κάθε φορά που αναφέρεται στην κόρη του λιώνει στην κυριολεξία!

Δείτε τις ωραιότερες φωτογραφίες της μικρής Εύας, έτσι όπως τις έχει δημοσιεύσει ο Νίκος Χατζηνικολάου στον προσωπικό του λογαριασμό!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved