Ο γιος του Γιώργου Τσαλίκη έγινε 16 ετών - Δείτε φώτο του για πρώτη φορά

Ο Χάρης έγινε 16 ετών και για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό βλέπουμε τα χαρακτηριστικά του προσώπου του και πώς είναι σήμερα.

Ο γιος του Γιώργου Τσαλίκη έγινε 16 ετών - Δείτε φώτο του για πρώτη φορά

Όλα αυτά τα χρόνια, ο Γιώργος Τσαλίκης και η σύζυγός του, Δώρα Δημητροπούλου, μπορεί να κάναν αναρτήσεις με τα παιδιά τους, όμως ποτέ δεν έδειχνα τα πρόσωπά τους και πώς ήταν σήμερα, διαφυλάσσοντας με αυτόν τον τρόπο, εκείνα και την καθημερινότητά τους.


https://www.instagram.com/p/CTbmV10oASq/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ωστόσο, αφού μεγάλωσαν και έφτασαν σε μια ηλικία που μπορούν να διαχειρίζονται μέχρι και δικούς τους λογαριασμούς στο Instagram, οι περήφανοι γονείς, μπορούν να δημοσιευούν φωτογραφίες με τους γιους τους.

Ο Χάρης έγινε 16

Με αφορμή τα 16α γενέθλια του γιου τους Χάρη και οι δυο γονείς έκαναν υπέροχες αναρτήσεις δείχνοντάς μας πόσο έχει αλλάξει και πόσο έχει μεγαλώσει το αγόρι τους.

"Harry’s Sweet 16! Το πιο γλυκό παιδί του κόσμου!", σχολίασε ο Γιώργος Τσαλίκης κάτω από τις φωτογραφίες που δείχνουν τον σγουρομάλλη γιο του.

"Λουλούδι μου, αγόρι μου όμορφο ..
Ήρθες σα φως μέσα στο σκοτάδι που είχε η ψυχή μου πριν 16 χρόνια ..
Και τα καταφέραμε ..
Σε λατρεύω ♥️", ήταν η τρυφερή ανάρτηση της μαμάς Δώρας, που δημοσίευσε φωτογραφίες από τη μέρα που έσβησε τα 16 κεράκια στην τούρτα του.

Όπως μπορείτε να δείτε και εσείς στις φωτογραφίες που ακολουθούν ο Χάρης είναι ένας κούκλος και μοιάζει στην μανούλα του.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved