Παιδικό πάρτι γενεθλίων στο σπίτι - Φτιάξτε μόνοι σας τη διακόσμηση

Ιδέες διακόσμησης για το πάρτι γενεθλίων του παιδιού σας.

Παιδικό πάρτι γενεθλίων στο σπίτι - Φτιάξτε μόνοι σας τη διακόσμηση

Αν το παιδί σας έχει γενέθλια τους καλοκαιρινούς μήνες έχετε τη δυνατότητα να οργανώσετε ένα μοναδικό πάρτι αφού οι επιλογές όσον αφορά τους χώρους είναι περισσότεροι.

Μπορεί λόγω κορονοϊού να είστε πιο επιφυλακτικοί, ωστόσο, υπάρχουν πολλοί ανοιχτοί χώροι που πληρούν τις προδιαγραφές ασφαλείας για ένα παιδικό πάρτι γενεθλίων.

Φυσικά υπάρχει και η επιλογή του σπιτιού. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει προσαρμόσετε κατάλληλα το χώρο που θα παίζουν τα παιδιά.

Αν έχετε μεγάλη βεράντα, πρέπει να απομακρύνετε γλάστρες και μικροαντικείμενα. Αν πάλι το πάρτι θα γίνει στην πυλωτή ή τον κήπο, δείτε που θα παίζουν τα παιδιά και σε ποιο σημείο θα φάνε.

Ο στολισμός είναι το Α και το Ω. Πολύχρωμες γιρλάντες για στολισμό ή εύκολες κατασκευές σε έντονα χρώματα, θα δώσουν γιορτινό τόνο στο πάρτι σας. Τα μπαλόνια έχουν μια ξεχωριστή θέση, γι΄αυτό επενδύστε σε διάφορα σχέδια και χρώματα. Αν πάλι το πάρτι είναι θεματικό, τότε και ο στολισμός είναι ανάλογος.

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε πώς με πολύ όρεξη και διάθεση θα φτιάξετε μόνοι σας διάφορα όμορφα διακοσμητικά για το πάρτι.



Τα αναμνηστικά δωράκια είναι προαιρετικά. Μπορεί να είναι ζαχαρωτά, κάρτες, κουμπαράδες, μέχρι καλοκαιρινές σαγιονάρες ή βιβλία. Εξαρτάται από την ηλικία του παιδιού και φυσικά τα οικονομικά σας.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved