Γιώργος Τσαλίκης: Αυτή τη φώτο με τους τρεις γιους του πρέπει να τη δείτε

Την οικογενειακή φωτογραφία δημοσίευσε η σύζυγός του, Δώρα Δημητροπούλου.

Γιώργος Τσαλίκης: Αυτή τη φώτο με τους τρεις γιους του πρέπει να τη δείτε

Ο Γιώργος Τσαλίκης και η Δώρα Δημητροπούλου το τελευταίο διάστημα αναρτούν πιο συχνά φωτογραφίες των παιδιών τους.

Συνήθως επέλεγαν να δημοσιεύουν από την παιδική τους ηλικία, όπως αυτή που ανέβασε η σύζυγος του τραγουδιστή με τους δύο γιους της όταν ήταν ακόμα μικροί .

“Υπάρχουν και αυτές οι φωτογραφίες από το παρελθόν που σε κάνουν και λιώνεις και σε ταξιδεύουν αυτόματα σε στιγμές και συναισθήματα.. ♥️
Εδώ .. είμαστε στα Ματογιάννια και περιμένουμε τα σουβλάκια μας “.


https://www.instagram.com/p/CRvpHy1LIOo/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Από την πλευρά του, ο τραγουδιστής διατηρεί ένα χαμηλό προφίλ σε ό,τι αφορά την οικογένειά του. Αν και αρκετά ενεργός στα social media σπάνια ανεβάζει φωτογραφίες με τα παιδιά του. Τις περισσότερες οικογενειακές τους φωτογραφίες τις έχουμε δει στο προφίλ της συζύγου του, όταν επιλέγει να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα της καθημερινότητάς της.

Η πιο πρόσφατη είναι αυτή στην οποία ποζάρει σύσσωμη η οικογένεια Τσαλίκη – Δημητροπούλου. 'Οπως μπορείτε να δείτε οι γιοι τους Βασίλης, Χάρης και Άγγελος, είναι πια μεγάλα αγόρια.

dora dimitropoulou

Το ζευγάρι είναι από τα πιο αγαπημένα του χώρου και τον Οκτώβρη θα γιορτάσει 19 χρόνια γάμου. Οπως έχει πει ο Γιώργος Τσαλίκης σε συνέντευξή του : “Το βασικό στη σχέση είναι η επικοινωνία. Στην επικοινωνία ξέρεις τα “θέλω” του άλλου και ξέρει και ο άλλος τα δικά σου. Συντονίζεται μαζί σου. Τα περισσότερα ζευγάρια “χάνονται” στην πορεία. Δεν είναι το συναίσθημα που είχα όταν ήμουν 20 χρονών. Είναι έρωτας εμποτισμένος με πολλά συναισθήματα, χιλιάδες εικόνες, κοινή πορεία ζωής” .

Δείτε στη gallery που ακολουθεί κι άλλες φωτογραφίες των γιων τους που έχουν δημοσιεύσει κατά καιρούς.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved