Γιώργος Τσαλίκης: Ο μεγάλος του γιος έγινε 18 ετών - Δείτε φώτο

Η τρυφερή ανάρτηση του τραγουδιστή για τα γενέθλια του γιου του, Βασίλη.

Γιώργος Τσαλίκης: Ο μεγάλος του γιος έγινε 18 ετών - Δείτε φώτο

Μία ιδιαίτερη μέρα ήταν η χθεσινή για τον Γιώργο Τσαλίκη και την σύζυγό του, Δώρα Δημητροπούλου. Ο μεγάλος τους γιος, Βασίλης, έγινε 18 ετών και ο τραγουδιστής μοιράστηκε τα συναισθήματά του για την ενηλικίωση του γιου του με μία τρυφερή και παράλληλα χιουμοριστική ανάρτηση.

"Έγινες 18 χρονών. Έχω γιο ενήλικα! Το λέω με το ίδιο καμάρι που φώναζα πριν 18 χρόνια στους διαδρόμους του μαιευτηρίου, κλαίγοντας ότι γεννήθηκες γερός, μετά από μια απίστευτη περιπέτεια σαν ταινία. Σε λατρεύω αγόρι μου. Είμαι περήφανος για σένα και θα είμαι για πάντα δίπλα σου να σε καμαρώνω και να σε στηρίζω!

Γελάω ακόμα με τη χθεσινοβραδινή σου ατάκα στο τηλέφωνο (00:01) και τη μοιράζομαι με τον κόσμο που με ακολουθεί:

- Βασίλη μου χρόνια πολλά αγάπη μου! Μόλις σου έστειλα και μήνυμα…διάβασε το!
- Μπαμπά, είμαι έξω με παρέα…Θα κλάψω;;;"

Ο Γιώργος Τσαλίκης συνόδευσε το παραπάνω μήνυμα με μία selfie με τον ίδιο και τον γιο τους από καλοκαιρινές τους διακοπές.

giorgos tsalikis genethlia giou 2

Γιώργος Τσαλίκης: Η δεμένη οικογένεια και η σχέση με τους γιους του

Ο τραγουδιστής και η σύζυγός του, Δώρα, έχουν δημιουργήσει μία ευτυχισμένη και πολύ δεμένη οικογένεια. Οι δυο τους γνωρίστηκαν πριν από 28 χρόνια και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, τον Βασίλη, τον Χάρη και τον Άγγελο.

Όλα αυτά τα χρόνια ο Γιώργος Τσαλίκης διατηρεί ένα χαμηλό προφίλ σε ό,τι αφορά την οικογενειακή του ζωή. Αν και ενεργός στα social media, έχει δημοσιεύσει ελάχιστες φωτογραφίες με τους γιους τους, ακόμα και από αυτές τις λίγες όμως καταλαβαίνουμε ότι είναι ένας τρυφερός μπαμπάς που έχει δημιουργήσει μία πολύ όμορφη σχέση και με τα τρία του παιδιά.

Από τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις του είναι η παρακάτω που είχε δημοσιεύσει μερικές εβδομάδες πριν. Ο τραγουδιστής με τους δύο από τους τρεις γιους του ποζάρουν στον φακό και σχολιάζει: "Bonding with my boys"

giorgos tsalikis genethlia giou 1

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες του Γιώργου Τσαλίκη με τα παιδιά του στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved