Τζένη Θεωνά: Η τρυφερή φωτογραφία με τον γιο και τη μητέρα της

H γνωστή ηθοποιός μοιάζει πολύ στη μαμά της.

Τζένη Θεωνά: Η τρυφερή φωτογραφία με τον γιο και τη μητέρα της

Η Τζένη Θεωνά είναι μια ταλαντούχα και όμορφη ηθοποιός. Είναι λάτρης των social media και αρκετά συχνά της αρέσει να μοιράζεται με τους followers της στιγμιότυπα από τη ζωή της.

Σε πολλές αναρτήσεις το κύριο πρόσωπο είναι ο γιος της, Αρίωνας που σε μερικούς μήνες θα γίνει δύο ετών. Ο μικρός μοιάζει πολύ στην ηθοποιό και όπως διαπιστώσαμε σε ανάρτησή της, κι αυτή με τη σειρά της, είναι φτυστή η μητέρα της. Πέρα από χρώμα των μαλλιών, έχουν τα ίδια καταγάλανα μάτια.


https://www.instagram.com/p/CJbTgRyMWhb/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Μία λέξη σου στέκεται ανάμεσα στις συμπληγάδες και τις κρατά. Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Με μία μόνο κουβέντα σου. Περνώ. - Η τελευταία φωτό για το 2020- Η πιο μελό αφιέρωση έβερ. ??♀️ - Προσπαθώντας να περιγράψεις κάτι τεράστιο φαίνεσαι ενίοτε λίγο μικρός. Το δέχομαι. Το αγαπώ.», έγραψε η ηθοποιός στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Δεν ήταν όμως η μοναδική φωτογραφία που δημοσίευσε με την μητέρα της, Λίτσα.Σε Ista story ανέβασε κι άλλη μία. Αυτή τη φορά μαζί με τη μαμά της ποζάρου μαζί η ίδια και ο γιος της Αρίωνας.

theona

Όπως έχει δηλώσει παλιότερα η ηθοποιός, χάρη στη μητέρα της αποφάσισε να γίνει ηθοποιός, καθώς την πήγαινε όταν ήταν μικρή τακτικά στο θέατρο.

Στη gallery που ακολουθεί δείτε πόσο μοιάζει η όμορφη ηθοποιός με τον γιο της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved