Τζένη Θεωνά: Παιχνίδια με τον γιο της στην πισίνα

Μαμά και γιος έπαιξαν και δροσίστηκαν στην πισίνα.

Τζένη Θεωνά: Παιχνίδια με  τον γιο της στην πισίνα

Η Τζένη Θεωνά μετά και την ολοκλήρωση των γυρισμάτων της σειράς «Τα καλύτερά μας χρόνια», έχει πλέον χρόνο να ξεκουραστεί.

Μέχρι όμως να αναχωρήσει για τις καλοκαιρινές της διακοπές δεν χάνει την ευκαιρία να δροσιστεί εντός της πόλης.

Μαζί της φυσικά και ο γιος της Αρίωνας με τον οποίο είναι ...αυτοκόλλητοι. Χθες, λοιπόν, η γνωστή ηθοποιός πέρασε την ημέρα της μαζί του με πολλά παιχνίδια κάνοντας μπάνιο σε πισίνα. Αν κρίνουμε από το σχόλιό της, μαμά και γιος πέρασαν υπέροχα.

«Θα μπορούσαμε να ζήσουμε για πάντα στην παιδική πισίνα.- Ξεχνάω τα βασανιστικά λεπτά που έπρεπε να πεισθεί να ντυθεί και να φύγουμε ?- και ήταν μια τέλεια ημέρα.»


https://www.instagram.com/p/CQ8Toqosg5l/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πισίνα και παιδί: Κανόνες ασφαλείας

Το μπάνιο στην πισίνα ξετρελαίνει τα παιδιά , όμως χρειάζεται προσοχή .

Αν το μέρος που επιλέξατε να παραθερίσετε έχει πισίνα, θα πρέπει εκ των προτέρων να έχετε ενημερώσει τα παιδιά σας και να τους έχετε εξηγήσει την επικινδυνότητα του νερού. Με την ίδια λογική θα πρέπει ως γονείς να έχετε πάρει τις απαραίτητες προφυλάξεις προκειμένου να αποφύγετε δυσάρεστα απρόοπτα γεγονότα.

Πιο συγκεκριμένα:

  • Αρχικά, ελέγξτε αν το νερό της πισίνας είναι καθαρό. Αν το νερό σας φαίνεται θολό ή τα δικά σας μάτια τσούζουν όταν τα έχετε ανοιχτά, τότε μην τους επιτρέψετε να μπουν μέσα.
  • Μην επιτρέπετε στα παιδιά σας να τρέχουν έξω από την πισίνα γιατί μπορεί να γλιστρήσουν ακόμη και αν το δάπεδο φαίνεται αντιολισθητικό.
  • Δείξτε τους μέχρι πιο σημείο μπορούν να κολυμπούν και μην τους επιτρέπετε να μπαίνουν στην πισίνα ή να την πλησιάζουν χωρίς μπρατσάκια, σωσίβια, τουβλάκια ή κουλούρες.
  • Ελέγξτε αν στην πισίνα υπάρχει ναυαγοσώστης ή τουλάχιστον ο κατάλληλος εξοπλισμός διάσωσης..

Τέλος να θυμάστε να μην αφήνετε ποτέ τα παιδιά από τα μάτια σας. Ένα δευτερόλεπτο αρκεί για να γίνει κάποιο ατύχημα!

Η Τζένη Θεωνά, όπως είδατε στην παραπάνω φωτογραφία, είχε τον γιο της αγκαλιά, ενώ ο μικρός φορούσε και τα μπρατσάκια του. Ο Αρίωνας, που έκλεισε τα δύο τον περασμένο Απρίλη είναι ένα όμορφο και δραστήριο αγοράκι και η μαμά του μοιράζεται με τους followers της αρκετές φωτογραφίες του. Δείτε τις πιο πρόσφατες στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved