Αλεξάνδρα Ούστα: Ο γιος της είπε « μαμά» - Το σχόλιο της ηθοποιού

Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram.

Αλεξάνδρα Ούστα: Ο γιος της είπε « μαμά» - Το σχόλιο της ηθοποιού

Η Αλεξάνδρα Ούστα και ο Γιάννης Σαρακατσάνης έγιναν για πρώτη φορά γονείς το Φεβρουάριο του 2020 και η ευτυχία τους ήταν απέραντη.

«Δεν το περίμενα πως θα βίωνα τέτοια συναισθήματα. Είναι πολύτιμες οι στιγμές που ζω αυτή τη στιγμή. Το ζούμε μαζί όλο αυτό» είχε πει στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και την Κατερίνα Καινούργιου στο OPEN, η Αλεξάνδρα Ούστα λίγες ημέρες μετά τη γέννα.


https://www.instagram.com/p/CLjPtpRlXrW/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πλέον ο μικρός Αύγουστος, είναι ενός έτους, περπατάει και πριν από μερικές ημέρες είπε και την πολυπόθητη λέξη: «μαμά».

«Αυτό το υπέροχο τυπακι είπε επιτέλους"μαμά" κι εγώ θέλω να το ακούω..! ???
#mom #mother #motherhood #motherandson #meandmyboy #mybaby #myprecious #preciousmoments❤️#happiness», έγραψε κατενθουσιασμένη η ηθοποιός.

Ως γνωστόν τα περισσότερα μωρά αρχίζουν να λένε τις πρώτες τους λέξεις στην ηλικία 12-18 μηνών. Ανταποκρίνονται σε πολλά απ΄όσα τους λένε οι γονείς και αρχίζουν να συμμορφώνονται σε απλές οδηγίες.

Οι γονείς του μικρού Αύγουστου, δημοσιεύουν ανά διαστήματα φωτογραφίες του γιου τους στο Instagram, θέλοντας να μοιραστούν τη χαρά τους για όλα όσα μοναδικά βιώνουν μετά τη γέννηση του παιδιού τους.


https://www.instagram.com/p/CJ1LoGxlsMx/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Έχουμε φτάσει στο σημείο να κλείνω τα μάτια μου και να βλέπω το προσωπάκι του. Να ανυπομονώ να γυρίσω σπίτι να το πάρω αγκαλιά» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο Γιάννης Σαρακατσάνης στην ίδια εκμπομπή («Ευτυχείτε»).

Δείτε στη gallery που ακολουθεί τη φωτογραφία που ανέβασε η ηθοποιός με τον γιο της γνωστοποιώντας στους διαδικτυακούς της φίλους ότι είπε «μαμά», καθώς και άλλες ( φώτο) σχετικά πρόσφατες.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved