Αλεξάνδρα Ούστα: Δημοσίευσε μία υπέροχη οικογενειακή φωτογραφία (pics)

Την τρυφερή ανάρτηση έκανε η ηθοποιός με αφορμή τα γενέθλια του συζύγου της, στις 2 Ιουλίου.

Αλεξάνδρα Ούστα: Δημοσίευσε μία υπέροχη οικογενειακή φωτογραφία (pics)

Η Αλεξάνδρα Ούστα και ο Γιάννης Σαρακατσάνης είναι ένα αγαπημένο ζευγάρι, με χιούμορ, που διατηρεί την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Μόνη εξαίρεση, οι αναρτήσεις που επιλέγουν οι ίδιοι να κάνουν, μέσα από τις οποίες μοιράζονται στιγμιότυπα από την οικογενειακή τους καθημερινότητα.

Ο γνωστός κωμικός είχε τα γενέθλιά του στις 2 Ιουλίου και με αφορμή την ιδιαίτερη αυτή περίσταση, η Αλεξάνδρα Ούστα έκανε μία τρυφερή ανάρτηση στο Instagram της. Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός ανέβασε μία οικογενειακή φωτογραφία με τον εορτάζοντα και τον γιο τους, Αύγουστο, και έγραψε:

"Χρόνια πολλά στον φίλο μου, τον σύντροφό μου και συνοδοιπόρο μου στη ζωή, στην κολόνα του σπιτιού μας, στον αστείο του σπιτιού μας (μέχρι τώρα, τρίζει η θέση του από το νέο αίμα...) Χρόνια πολλά στον άνθρωπο μου!!!
Χρόνια πολλά αγάπη μου @sarakas!!"

alexandra ousta genethlia sarakatsani 1

Αυτή ήταν και η πρώτη φορά που η ηθοποιός δημοσίευσε μία φωτογραφία και με τα τρία μέλη της οικογένειας στο προφίλ της.

Αλεξάνδρα Ούστα - Γιάννης Σαρακατσάνης: 17 μήνες γονείς

Ο μικρός Αύγουστος γεννήθηκε τον Ιούλιο του 2020 και τότε δεν το είχε πάρει χαμπάρι κανείς. Λίγες μέρες μετά τη γέννα, η ηθοποιός είχε μιλήσει στο OpenTV και στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούριο, "Ευτυχείτε", και δήλωσε το εξής:

"Δεν το περίμενα πως θα βίωνα τέτοια συναισθήματα. Είναι πολύτιμες οι στιγμές που ζω αυτή τη στιγμή. Το ζούμε μαζί όλο αυτό".

Όσο το μικρό αγόρι μεγαλώνει , τόσο και πληθαίνουν οι αναρτήσεις της διάσημης μαμάς με αυτό. Η ηθοποιός μοιράζεται στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς φίλους στιγμιότυπα από τα παιχνίδια και τις καθημερινές τους στιγμές. Πριν από περίπου έναν μήνα, μάλιστα, η Αλεξάνδρα Ούστα σε μία δημοσίευσή της έγραψε ότι ο γιος της είπε επιτέλους "μαμά" γράφοντας χαρακτηριστικά:

"Αυτό το υπέροχο τυπακι είπε επιτέλους"μαμά" κι εγώ θέλω να το ακούω..!
#mom #mother #motherhood #motherandson #meandmyboy #mybaby #myprecious #preciousmoments❤️#happiness"

alexandra ousta genethlia sarakatsani 8

Το αγοράκι είναι σήμερα 17 μηνών και είναι σε μία ηλικία που η ανάπτυξή του είναι ραγδαία. Λέει τις πρώτες του λεξούλες, η κινητική του δραστηριότητα εμπλουτίζεται, περπατάει πλέον μόνο του και όσο μεγαλώνει και πλησιάζει στην ηλικία των δύο ετών, τόσο και πιο έντονη γίνεται η ανάγκη του να επικοινωνήσει τα συναισθήματά του.

Οι γονείς με παιδιά σε αυτήν την ηλικία, πρέπει να εμπλουτιστούν με υπομονή, επιμονή. Επίσης είναι σημαντικό να παρακινούν τα παιδιά να κάνουν δραστηριότητες μέσα από τις οποίες θα ανακαλύψουν αντικείμενα και γενικά το περιβάλλον γύρω τους, αλλά και παιχνίδια που απαιτούν συνεργασία για να κοινωνικοποιηθούν και να σιγά-σιγά να εξελίξουν τις επικοινωνιακές τους δεξιότητες.

Ο μικρός Αύγουστος είναι ένα τρισχαριτωμένο αγοράκι και μπορεί οι δύο ηθοποιοί να αποφεύγουν να δείξουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, φωτογραφίες όμως σαν και την παραπάνω αποδεικνύουν ότι είναι ένας γλύκας.

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες που έχει ανεβάσει η ηθοποιός με τον γιο της στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved