Μιλλούση - Πετρούνιας: Το φωτογραφικό άλμπουμ των διακοπών τους την Κρήτη

Όλες οι φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει το ζευγάρι από τις διακοπές του στην Ελούντα.

Μιλλούση - Πετρούνιας: Το φωτογραφικό άλμπουμ των διακοπών τους την Κρήτη

Τις καλοκαιρινές διακοπές του στην Κρήτη απολαμβάνει ο Λευτέρης Πετρούνιας μετά το ταξίδι στο Τόκιο και την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλείου στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Ολυμπιονίκης, η Βασιλική Μιλλούση και οι δύο κόρες τους βρέθηκαν στην Ελούντα όπου χαλάρωσαν και πέρασαν ξέγνοιαστες οικογενειακές στιγμές.

Από το πρόγραμμά τους φυσικά δεν έλειπε και η γυμναστική, την οποία και οι δύο γονείς λατρεύουν.

petrounias millousi kalokairines diakopes 9

Το ζευγάρι έχει δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια και πολύ συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες από τις οικογενειακές του στιγμές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Οι δύο κόρες των αθλητών, Σοφία και Λένια, είναι δύο τρισχαριτωμένα κοριτσάκια. Έχουν κάτι παραπάνω από έναν χρόνο διαφορά, και μπορεί να μην μοιάζουν καθόλου, είναι όμως και οι δύο αξιολάτρευτες.

petrounias millousi kalokairines diakopes 6

Οι πρώτες διακοπές με το μωρό - Συμβουλές για γονείς

Η δεύτερη κόρη του ζευγαριού γεννήθηκε τον περασμένο Δεκέμβρη. Αυτές είναι οι πρώτες της διακοπές και ο προορισμός που επέλεξαν ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, μόνο τυχαίος δεν είναι.

  • Για τις πρώτες διακοπές με το μωρό, καλό είναι να επιλέξετε έναν προορισμό family friendly με εύκολα προσβάσιμες παραλίες και που θα διαθέτει ό,τι μπορεί να χρειαστείτε.
  • Προτιμήστε τα ενοικιαζόμενα δωμάτια από το ξενοδοχίο. Συνήθως έχουν μεγαλύτερους χώρους και δική τους κουζίνα, τα οποία θα σας προσφέρουν την αυτονομία και την άνεση που χρειάζεστε.
  • Πριν ξεκινήσετε το πακετάρισμα, επικοινωνήστε με το κατάλυμα που θα μείνετε και ρωτήστε τι έχουν ήδη από εξοπλισμό για το μωρό σας και τι χρειάζεται να κρατάτε εσείς.

Δείτε όλο το φωτογραφικό άλμπουμ του Λευτέρη Πετρούνια και της Βασιλικής Μιλλούση από τις διακοπές τους, στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved