Χριστίνα Κοντοβά: Η μικρή Ada την φωτογραφίζει κι εκείνη δεν σταματά να χαμογελά

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Χριστίνα Κοντοβά: Η μικρή Ada την φωτογραφίζει κι εκείνη δεν σταματά να χαμογελά

Στην Ουγκάντα βρίσκεται για ακόμα μια φορά η Χριστίνα Κοντοβά, προκειμένου να περάσει χρόνο με την μικρή Ada.

Τον τελευταίο χρόνο - ίσως και λίγο παραπάνω – πηγαινοέρχεται Ελλάδα – Ουγκάντα μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες της υιοθεσίας και να μπορεί πλέον να ζήσει με την κόρη της όπου επιθυμεί.

Γι΄αυτό το δύσκολο αλλά συνάμα και συναρπαστικό ταξίδι της υιοθεσίας, είχε γράψει η ίδια στο προφίλ της στο Instagram , όταν δημοσιοποίησε την απόφασή της να γίνει μητέρα υιοθετώντας ένα κοριτσάκι από την Καμπάλα, την γλυκιά και όμορφη Ada.


https://www.instagram.com/p/COpKc_GLNe7/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

"Adopting Ada

Τους τελευταίους μήνες ζω στην Ουγκάντα, εκτός από λίγες εβδομάδες που έχω επιστρέψει στην Ελλάδα κυρίως για επαγγελματικούς λόγους. Ζω στην Καμπάλα για το κοριτσάκι που κρατώ στην αγκαλιά μου, για την οποία αυτή τη στιγμή είμαι ανάδοχη μητέρα εως ότου την υιοθετήσω. Είναι ένα ταξίδι που έχει ξεκινήσει πριν περίπου ένα χρόνο και είναι το ταξίδι της ζωής μου....

Δεν θυμάμαι πότε ακριβώς γεννήθηκε η επιθυμία μου να υιοθετήσω και δεν έχει σημασία. Έγινε όμως σκοπός μέσα από τα ταξίδια μου στην Αφρική με την ActionAid (που δεν έχει καμία σχέση με υιοθεσίες αλλά έτσι ήρθα σε επαφή με την Αφρική και την αγάπησα) και μετά από μια σειρά γεγονότων τον Φεβρουάριο του 2020 βρέθηκα στα γραφεία της Διεθνούς Κοινωνικής Υπηρεσίας στην Αθήνα για να ξεκινήσω τον φάκελο μου και την διαδικασία αξιολόγησης μου για υιοθεσία.

Ο φάκελος έφτασε στην Ουγκάντα το περασμένο καλοκαίρι και μπήκα σε λίστα ως υποψήφια θετή μητέρα. Λίγο καιρό μετά μπήκε στην ζωή μου η Έιντα. Η διαδικασία της αναδοχής στην Ουγκάντα διαρκεί περίπου 12 μήνες κατά τους οποίους θα πρέπει να μένω κυρίως στη χώρα. Αφού συμπληρωθεί ο χρόνος αναδοχής θα προχωρήσω σε επίσημη υιοθεσία.

Είναι δύσκολη διαδικασία και ταυτόχρονα μαγική. Χρειάστηκα αποθέματα δύναμης που δεν ήξερα ότι έχω, μου γεννήθηκαν πρωτόγνωρα συναισθήματα, έχω λυγίσει πολλές φορές αλλά έχω αυτή την αγκαλιά! Και τους δικούς μου ανθρώπους που είναι πάντα εκεί... στην άλλη άκρη της γραμμής... Μακριά αλλά πάντα κοντά! Και τους επόμενους μήνες θα ζω στην Ουγκάντα".


https://www.instagram.com/p/CODb5GiL3MB/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Έκτοτε, ακολούθησαν πολλά ταξίδια, πολλές αγκαλιές, πολλά δάκρυα αποχαιρετισμού και δάκρυα χαράς κάθε φορά που αντάμωναν.Πολλές δε από αυτές τις στιγμές τις μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους θέλοντας να τους κάνει κοινωνούς της ευτυχίας της.

Πρόσφατα δημοσίευσε φωτογραφίες που τις έβγαλε η κόρη της και σε όλες όπως θα δείτε λάμπει από χαρά.

Απολαύστε τις μαζί με άλλες που κατά καιρούς έχει δημοσιεύσει στην gallery που ακολουθεί.

Δείτε επίσης
© 2012-2023 Mothersblog.gr - All rights reserved