Χριστίνα Κοντοβά: Η νέα τρυφερή φωτογραφία με την μικρή Ada (εικόνες)

Έτσι μοιάζουν τα πρωινά της δίπλα στην κόρη της Ada!

Χριστίνα Κοντοβά: Η νέα τρυφερή φωτογραφία με την μικρή Ada (εικόνες)

Με ακόμη μια υπέροχη φωτογραφία η Χριστίνα Κοντοβά έδειξε πώς περνά τα πρωινά της έχοντας στο πλευρό της την κόρη της.

"Mornings with you (Τα πρωινά μαζί σου) ?? #Ada #adoptingAda", σχολίασε και έκανε όλους εμάς να χαμογελάσουμε.

Τι κάνεις όταν σου περισσεύει αγάπη; Υιοθετείς ένα κορίτσι το αγαπάς με όλη σου την καρδιά και κάνεις τα πάντα για να το βλέπεις να χαμογελά. Και μαζί του χαμογελάς και εσύ. Γεμίζει η καρδιά σου. Το είναι σου. Το μέσα σου. Νιώθεις πρωτόγνωρα συναισθήματα, που δεν τα είχες νιώσει ποτέ ξανά πιο πριν. Και αυτό σε κάνει χαρούμενη.

Έτσι νιώθει και η Χριστίνα Κοντοβά. Τον τελευταίο χρόνο η ζωή της έχει αλλάξει. Η ίδια μεταμορφώθηκε και το χαμόγελο δεν λέει να φύγει από τα χείλη της. Και γιατί να φύγει άλλωστε. Έχει όλο τον κόσμο πια στα χέρια της. Και όλος της ο κόσμος είναι η μικρή Ada. Το μικρό της κοριτσάκι. Ο κόσμος της όλος.

ckontova ada

Στην φωτογραφία που δημοσίευσε τελευταία, φαίνεται ξεκάθαρα η ευτυχία της. Και ο λόγος που την κάνει ευτυχισμένη της κλείνει το μάτι. Κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Οι διαδικτυακές της φίλες έσπευσαν να της αφήσουν ένα μήνυμα αγάπης. Ανάμεσα σε αυτά τα μηνύματα και εκείνο της νονάς της μικρής Ada, της Σίσσυς Χρηστίδου.

sisi xristidou nona ada xristina kontova

Να σας θυμίσουμε ότι η Σίσσυ Χρηστίδου τον Απρίλιο του 2021 είχε μιλήσει για το θέμα αυτό στην εκπομπή που παρουσίαζε, λέγοντας πόσο πολύ θαυμάζει την Χριστίνα Κοντοβά για τον αγώνα που κάνει για να έρθει στην Ελλάδα η μικρή Ada ενώ αποκάλυψε ότι θα είναι η νονά της!

«Θέλω να πω ότι είναι συγκλονιστική μητέρα. Πιο μητέρα από πολλές μητέρες που έχουμε γεννήσει παιδιά. Η Χριστίνα για μένα είναι αδελφή μου, δεν είναι απλά φίλη μου. Αυτό το ταξίδι το έχω ζήσει μαζί της από τον σπόρο που γεννήθηκε μες στο μυαλό της. Θα είμαι και νονά της Ada».

Εκτός από τη Σίσσυ Χρηστίδου όμως, σχολίασε και η Μαρία Ηλιάκη τη φωτογραφία της και η Σμαράγδα Καρύδη και η Αθηνά Οικονομάκου και η Σταματίνα Τσιμτσιλή και πολλές ακόμη γνωστές φίλες της, μαμάδες και μη.

christina kontova sxolia gia kori ada
kontofva foto ada
kontova diasimes files sxolio se foto ada
sxolio ada kontova foto

Ζωή σαν παραμύθι

Το παραμύθι μπορεί να άρχισε με δυσκολίες (και ποια υιοθεσία δεν είναι δύσκολη) όμως σε μερικούς μήνες θα έχει το χαρούμενο τέλος. Εκείνο το "και ζήσανε αυτοί καλά και εμείς καλύτερα" μιας και μαμά και κόρη θα επιστρέψουν στην Ελλάδα.

Όλο αυτό το διάστημα η Χριστίνα Κοντοβά και η Ada, δένονται και έρχονται πιο κοντά. Δείτε μερικά στιγμιότυπα από την υπέροχη καθημερινότητά τους στην Ουγκάντα, στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved