Χριστίνα Κοντοβά: Aνέβασε μια γλυκιά φωτό με το κοριτσάκι που υιοθετεί

Η σχεδιάστρια βρίσκεται ακόμη στην Ουγκάντα και στο πλευρό της μικρούλας που θα υιοθετήσει!

Χριστίνα Κοντοβά: Aνέβασε μια γλυκιά φωτό με το κοριτσάκι που υιοθετεί

Η συγκινητική προσπάθειά της Χριστίνας Κοντοβά να γίνει μητέρα υιοθετώντας ένα κοριτσάκι από την Ουγκάντα είναι γνωστή εδώ και αρκετές εβδομάδες. Η ίδια η σχεδιάστρια μόδας, η οποία τον τελευταίο καιρό ζει στην Καμπάλα, μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες της υιοθεσίας, αποκάλυψε ότι θα γίνει μητέρα μέσα από τη διαδικασία της υιοθεσίας.

Στις 2 Απριλίου έκανε μια ανάρτηση στο Instagram, με την οποία εξήγησε τι συμβαίνει και για ποιον λόγο βρίσκεται εκεί.

"Adopting Ada
Τους τελευταίους μήνες ζω στην Ουγκάντα, εκτός από λίγες εβδομάδες που έχω επιστρέψει στην Ελλάδα κυρίως για επαγγελματικούς λόγους. Ζω στην Καμπάλα για το κοριτσάκι που κρατώ στην αγκαλιά μου, για την οποία αυτή τη στιγμή είμαι ανάδοχη μητέρα εως ότου την υιοθετήσω. Είναι ένα ταξίδι που έχει ξεκινήσει πριν περίπου ένα χρόνο και είναι το ταξίδι της ζωής μου....
Δεν θυμάμαι πότε ακριβώς γεννήθηκε η επιθυμία μου να υιοθετήσω και δεν έχει σημασία. Έγινε όμως σκοπός μέσα από τα ταξίδια μου στην Αφρική με την ActionAid (που δεν έχει καμία σχέση με υιοθεσίες αλλά έτσι ήρθα σε επαφή με την Αφρική και την αγάπησα) και μετά από μια σειρά γεγονότων τον Φεβρουάριο του 2020 βρέθηκα στα γραφεία της Διεθνούς Κοινωνικής Υπηρεσίας στην Αθήνα για να ξεκινήσω τον φάκελο μου και την διαδικασία αξιολόγησης μου για υιοθεσία. Ο φάκελος έφτασε στην Ουγκάντα το περασμένο καλοκαίρι και μπήκα σε λίστα ως υποψήφια θετή μητέρα. Λίγο καιρό μετά μπήκε στην ζωή μου η Έιντα. Η διαδικασία της αναδοχής στην Ουγκάντα διαρκεί περίπου 12 μήνες κατά τους οποίους θα πρέπει να μένω κυρίως στη χώρα. Αφού συμπληρωθεί ο χρόνος αναδοχής θα προχωρήσω σε επίσημη υιοθεσία. Είναι δύσκολη διαδικασία και ταυτόχρονα μαγική. Χρειάστηκα αποθέματα δύναμης που δεν ήξερα ότι έχω, μου γεννήθηκαν πρωτόγνωρα συναισθήματα, έχω λυγίσει πολλές φορές αλλά έχω αυτή την αγκαλιά! Και τους δικούς μου ανθρώπους που είναι πάντα εκεί... στην άλλη άκρη της γραμμής... Μακριά αλλά πάντα κοντά! Και τους επόμενους μήνες θα ζω στην Ουγκάντα".

Το ταξίδι στην όμορφη Ουγκάντα συνεχίζεται και η Χριστίνα Κοντοβά μαγεύει μέσα από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει. Μάλιστα σας είχαμε δείξει όλες τις φωτογραφίες που έχει αναρτήσει μέχρι στιγμής στον προσωπικό της λογαριασμό.


https://www.instagram.com/p/COSf9VgLooQ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η διαδικασία της υιοθεσίας με τη μικρή είναι μεγάλη γι' αυτό και η Χριστίνα Κοντοβά θα μείνει όσο χρειαστεί για να δεθεί με τη μικρούλα της. Η ίδια το εξήγησε αυτό μέσα από μια πρόσφατη ανάρτησή της. "Ο χρόνος του fostering είναι μεγάλος αλλά είναι και μια καλή ευκαιρία να συνδεθούμε με την Έιντα, να γνωρίσω τη χώρα της και να μάθω για τις ρίζες της. Η Ουγκάντα είναι μια πανέμορφη χώρα με καταπληκτικούς ανθρώπους και για μένα πια είναι η δεύτερη πατρίδα μου! Το διάστημα που θα είμαι εδώ θα δω όσο πιο πολλά μπορώ κι όσο μπορώ θα σας την δείξω μέσα από τα δικά μου μάτια! ???".

Η σχεδιάστρια, η οποία ανυπομονεί να γυρίσει στην Ελλάδα μαζί με το μικρό της κοριτσάκι, ανέβασε μια νέα τρυφερή φωτογραφία από την Ουγκάντα. Μαμά και κόρη βολτάρουν μαζί και όπως ήταν φυσικό τα τα likes και τα σχόλια έπεσαν βροχή.

"Βολτάρουμε στην πόλη ?? #ckontovainuganda #adoptingada", έγραψε δίπλα από τη φωτογραφία.

Δείτε τη στη gallery που ακολουθεί.

Δείτε επίσης
© 2012-2023 Mothersblog.gr - All rights reserved