Μαρία Μπακοδήμου: Επισκέφθηκε τον γιο της στο Άμστερνταμ - Δείτε τις αναρτήσεις της

Μερικές μέρες στο Άμστερνταμ επέλεξε να περάσει η Μαρία Μπακοδήμου στο πλευρό του γιου της!

Μαρία Μπακοδήμου: Επισκέφθηκε τον γιο της στο Άμστερνταμ - Δείτε τις αναρτήσεις της

Εδώ και έναν χρόνο βρίσκεται στην Ολλανδία για σπουδές ο Άρης Αργυρόπουλος, γιος της Μαρίας Μπακοδήμου και του Δημήτρη Αργυρόπουλου. Ο γιος της έχει ανοίξει τα δικά του φτερά και ήδη από την ηλικία των 19 ετών έχει δημιουργήσει τη δική του σειρά ρούχων, που μάλιστα έχει μεγάλη απήχησης στο νεανικό κοινό.

Τότε η Μαρία Μπακοδήμου τον είχε αποχαιρετήσει με ένα τρυφερό μήνυμα, που έγραφε: «Πάει κι ο @arisargy να βρει το δρόμο του. Με τον @dimitrisargyropoulos τηρήσαμε την παράδοση. Ξενυχτήσαμε , κλάψαμε συγκινημένοι , συνοδεύσαμε στο αεροδρόμιο κι ευχηθήκαμε να έχει τύχη και υγεία και να επενδύσει με τον καλύτερο τρόπο στο εαυτό του. Ωραίο ταξίδι να έχεις γιε μου. Να είναι η αρχή μιας υπέροχης ενήλικης ζωής . Σε αγαπώ τόσο πολύ».


https://www.instagram.com/p/CTCZox6MyAm/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Περήφανη μαμά η Μαρία Μπακοδήμου

Η Μαρία Μπακοδήμου που νιώθει μεγάλη περηφάνια για τον γιο της, πεθύμησε τον Άρη και αποφάσισε να πεταχτεί μέχρι το Άμστερνταμ να τον χαρεί, μέχρι το επόμενο live του J2US.

Μαμά και γιος έκαναν τις πρώτες τους αναρτήσεις. Φαίνεται πως αυτές τις μέρες η Μαρία θα δει τα υπέροχα κανάλια πάνω στα οποία είναι χτισμένη η πόλη, θα περπατήσει σε μια από τις ομορφότερες γειτονιές, τη συνοικία Jordaan και θα δει από κοντά τον λαβύρινθο των 9 Δρόμων. Αυτή η περιοχή φημίζεται για τις γκαλερί που έχει, τους όμορφους κήπους και τις αντικερί.

Δείτε τις αναρτήσεις τους παρακάτω.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved